Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A padlásról le tud esni be a...

A padlásról le tud esni be a szobába pl egy patkány, vagy nyest?

Figyelt kérdés

Pár hónapja költöztem a kisfiammal egy új lakásba, ikerházak egymás mellett közvetlen.

Viszont mostanában egyre többször hallom este olyan 10 után hogy valami nagyon kaparászik, szaladgál a padon.

Annyira félek hogy be szakad a plafon és le esik az a valami 😅

Mit lehet kezdeni velük?

Méreg?

aug. 21. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én velem is ugyan ez van mindig éjszaka valami szaladgál viszont én mindig attól félek hogy egy ember 😅 de a megoldást én sem tudom, de nem fog beszakadni 5 éve lakom itt
aug. 21. 22:44
 2/4 anonim válasza:
100%
Nem fog beszakadi. Tegyél ki mérget, mert elszaporodik gyorsan!!!
aug. 21. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont beleesett a vizesvödörbe és megfulladt a patkány. Szóval szerencsém volt.
aug. 21. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elég kis sulyú állatok nem fog besszakadni a tetö. Kivéve ha nagyon elhanyagolt.

A nyest a legvalószinübb. Igazából nem kell méreg. Elég egy kutya szagu pokróc és elmennek.

Ha patkány ami inkább alurol jön,na ellene méreg kell.

És minél előbb. Szapora jószág sajnos. És okos is.

aug. 22. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!