Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lesz pattogós fehér egerem 2...

Lesz pattogós fehér egerem 2 nöstény mennyi idős egy pattogós egér mert rákerestem de sehol nem találtam?

Figyelt kérdés
aug. 12. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
He????
aug. 12. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom mi az hogy pattogós egér, amennyire látom velük etetik meg a kígyókat. De valószínűleg addig él, amíg egy sima egér, 1-3 év.
aug. 12. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Pattogós egérnek nevezzük a már szőrös, de még nem kifejlett egereket. Talán a kamasz egér a legjobb szó rá. Azért pattogós mert pont kamaszságukból adódóan kissé "hebrencsek" és nagyon sokat közlekednek ugrálva "pattogva." Méretüket illetően kb 2-4 cm hosszúak.

Ezt itt találtam a gyakorin,ez alapján kb 2-3 hetes,1 hónapos lehet az egér "pattogós"korszakában.

aug. 12. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nah 3-mas, ma is tanultam valamit
aug. 12. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi 3 As ezt akartam megtudni köszi hogy segitettél..
aug. 12. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Nem az enyém az érdem.

Én csak beírtam a keresőbe hogy pattogós egér,az egyik találat egy 14 évvel ezelőtti gyakoris kérdés volt...

aug. 12. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

De jó, de aranyos neve van és az is, amit 3-as talált.

Nem érdeklődtem az egerek fele nagyon eddig, de már most lehet rájuk nézek :D

aug. 12. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen nagyon aranyosak én jövőhéten megyek értük már nagyon várom addig is olvasok utánuk hogy minnél többet tudjak róluk.
aug. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!