Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy alig szőrös 2 hetes...

Egy alig szőrös 2 hetes patkányt mivel etessek?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs anyukája, max ami rendelkezésemre áll az a tehén tej, hörcsög táp (magas fehérjetartalommal)

És ennyi, kifújt!

Ő még szopizna, de csak én vagyok neki. Mivel tudnám életben tartani és táplálni? Sos!!

aug. 3. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Marmint azt a patkányt ami vizelettel, ürülékkel végzetes betegségeket terjeszt?
aug. 3. 03:11
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Add a cicának
aug. 3. 03:45
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Storm ultra.
aug. 3. 06:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szaladj el egy egzós állatorvoshoz, és kérj tőle tanácsot
aug. 3. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne már emberek... Gondolom fogságban született csuklyás patkányról van szó, miért kell mindent kiirtani, ami mozog? A fogságban született patkány sem fertőzőbb, mint egy hörcsög vagy egy tengerimalac.

A kisemlősöknél macskáknak való tejpótló tápszert szoktak használni, bár ezt csak általánosan írom, mert én inkább a nyulak, tengerimalacok, illetve hörcsögök teruletén vagyok otthon. De azt mindenképp ajánlom, hogy ezt a kérdést tedd fel állatorvosnak, mégiscsak komoetensebb, mint a gyakori laikusai. Igazából ez az utolsó hely, ahol kérdést tennék fel állattartással, de főként olyan dologgal kapcsolatban, ami az állat életébe kerülhet.

Ha valami kérdésed van akkor a következőktől, az alábbi sorrendben kellene kérdezni:

Állatorvos (lehetőleg egzotikus), kisállatmentő szervezet (Mo.-n Együtt a Kisállatokért Alapítvány, röviden EKA), aztán faj specifikus, HOZZÁÉRTŐ csoportok (pl. Facebookon a PatkányVarázs) és ha egyik helyről sem kaptál választ, de csak akkor, megkockáztathatod a gyakorit, bár látod hogy itt az a reakció, hogy azonnal öld meg...

Ajánlott állatorvosok:

[link]

Kapcsolat az EKA-val:

[link]

PatkányVarázs Facebook csoport:

[link]

Illetve mindenki figyelmébe ajánlom a következő oldalt:

[link]

aug. 3. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Én Hörcsögmentéses vagyok, mi is az EKA alá tartozunk. Én is a Patkányvarázst javaslom. Illetve höris körökben az alábbiak szerint szoktunk babákat felnevelni ha úgy hozza az élet. 💔 Patkányoknál is hasonló lehet a helyzet.

horcsoginfo.hu/felneveles

aug. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!