Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehetséges több tengerimalac...

Lehetséges több tengerimalac egyben tartása ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Néhány hete vettem két nőstény tengerimalacot ,mindkettőt állat kereskedésből csak különböző helyről. Azt vettem észre rajtuk,hogy mindkét malacnak nő a hasa és nagy valószínűséggel mind ketten terhesek amit nem tudok hogyan lehetséges... A kérdésem az , ha véletlen kis malackák születnének , lehetséges lenne egyben tartani a két anya malackát a kicsinyeikkel együtt , mivel csak egy ketrecem van jelenleg ami elég nagy ahhoz ,hogy elférjenek a kicsikkel együtt , nincs tervben még egy ketrec. A kicsiket ha akkorák lesznek elajándékoznám.

2024. júl. 12. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Na, én is így jártam, egyben maradtak a malacok, azzal a bökkenővel, hogy az egyik fiú lett, és azt muszáj volt ivarérett korára (4 hét) külön szedni. Nem tudtam túladni rajtuk, pont így képzeltem, mint te, de nem állnak sorba a gazdajelöltek, és a 3-4 hét alatt, amíg szoptak, annyira közel kerültek hozzám, hogy már nem is volt szívem továbbadni őket.
2024. júl. 12. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lettek vemhesek, hogy a kereskedésben nem választják szét nemek szerint őket. A vemhesség tengerimalacoknál egyébként kb. 2 hónap, úgyhogy biztos nem nálad lettek vemhesek.

A nőstények nyugodtan nevelhetik együtt a kölyköket a természetben is csapatban élnek. Viszont a kölykök 4 hetesen ivarérettek és mind a felnőttekkel, mind az alomtársakkal pározhatnak a hímek, úgyhogy majd mindenképpen el kell őket választani a többiektől.

2024. júl. 12. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2024. júl. 14. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!