Egérméreg hatása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A lakásunkba kb 2 hete be jött egy egér és hát a ház minden tájékát már jól ismeri. Rengeteg egércsapda van amibe nem megy bele (eléggé furfangos xd) az egérmérgeket eszi több helyen is De ugyanúgy él és ennek már legalább egy hete.
Mennyi idő mire hat? Vagy érdemesebb egérírtóhoz fordulni?
jún. 13. 06:20
11/14 anonim válasza:
10 ezt hallottam, hogy ez is szempont. Viszont patkánynál irják azt is, hogy kialakulhat rezisztencia (nem tudom egérnél is így van-e), és akkor vagy 8-szorosát ehetik meg mire hat.
12/14 A kérdező kommentje:
bízunk benne hogy hatni fog minél előbb...
jún. 15. 18:28
13/14 A kérdező kommentje:
a fejlemény az hogy az egércsapdát a csapósat simán kijátsza pedig tegnap vettünk egy újat és hát eléggé nagyot tud csapni de valahogy kilopta a cuccost belőle, szóval csak hízik a szerencsétlen idáig
jún. 15. 18:43
14/14 A kérdező kommentje:
bromadiolon van benne amire azt találtam hogy arra rezisztencia alakulhat ki szóval valószínűleg ezért olyan virgonc
jún. 15. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!