Milyen neveket adnátok az egérkéknek?
Figyelt kérdés
Kaptunk 16 db fehér háziegeret. Kb fele nőstény és a fele hím. Milyen neveket adjunk nekik?ápr. 23. 19:09
1/5 anonim válasza:
Szerintem a kaja nevek a legcukibbak pl:kókusz, kávé, karamell
2/5 anonim válasza:
Ha mind fehér, gondolom úgyse tudod megkülönböztetni, úgyhogy elég egy hím és egy nőstény név :D
Nekem minden eddigi házikedvencem római császárokról vagy híresebb történelmi személyekről volt elnevezve. (Augustus, Viktória, Katalin, Septimius, Constantine, stb.) Az egereknek is biztos ilyesmit adnék, nem vagyok túl kreatív
3/5 anonim válasza:
Uhhh, ugye nemek szerint külön vannak, vagy ivartalanítva vannak? Ha nem, akkor sajnos egy hónap múlva már vagy 100 egered lesz... 🥺
4/5 anonim válasza:
Ivartalanítva? Egerek? Nem hinném :D
Amúgy igen, kb 100 lesz belőlük 1-2 héten belül :D
5/5 anonim válasza:
Jerry, Mickey, Minnie, Grabowski, Lusta Dick, Sziporka, Kvarg Lipót, Speedy Gonzales
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!