Tegnap lefialt a nyuszim és 5 fióka lett, másnap viszont csak 3 nyuszi volt a fészekben.. Mi történhetett?
Olyan nem létezik, hogy túl nagy hely, csak olyan hogy túl kicsi. Ha itt tartunk a nyúlnak méretéhez képest hatalmas a mozgásigénye. Ezt két féleképpen lehet kielégíteni:
1.) Rendszeresen kiengeded, a ketrecben keveset van
2.) Hatalmas ketrecet veszel neki, amiben nagy területen mozoghat
Az a felfogás, hogy "ha fizikailag belefér, akkor jó neki", már régen sem volt jó, csak a magyarok mindig le vannak maradva az állattartásban.
Egyébként nocsak. #8 válaszolót teljesen lepontoztátok, pedig ő volt az egyetlen, akiben felmerült, hogy valami elvihette a kölyköket.
Itt sokan kiakadtak azon, hogy fiókáknak nevezik az újszülött nyuszikat.
Én meg azt nem tudtam, hogy a növényevő állat is megeszi a kicsinyeit, mint a macska.
Az is hús. Az is fura. Vagyis nekem. Mert elvileg növényevő rendszer van benne, nem tudja megemészteni az állati eredetű dolgokat.
Jó tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!