Húsvétra szeretnék egy igazi kis törpe nyulat. Van már valakinek ? Honnan lehet biztonságosan vásárolni ? Ha megvettem egyből el kell vinni orvoshoz ? Kapnak védő oltásokat.
Figyelt kérdés
#Törpenyúl vétele
márc. 23. 21:53
11/16 A kérdező kommentje:
,# 9-es válaszadónak..
Ezek a számok engem is megleptek.
Igaz itt lakásban lenne (lett volna !!!!)
tartva, de még így is költségesek.
Ezt a tájékoztatást én kitenném sok üzletre !!!!
márc. 24. 06:15
12/16 anonim válasza:
"amit állatokkal művelnek szörnyű"
Ja. P.o. megeszik őket...
13/16 anonim válasza:
A tengerimalac is társas lény, kérdező. Róluk a Magyar Tengerimalac-Védő Közhasznú Egyesület weboldalán tudsz minden hasznos információt elolvasni. Egyébként tenyésztő nem ad kölcsönbe állatot. Ha nektek kölcsön nyuszitok volt, akkor azt biztosan a szaporító adta oda...
14/16 anonim válasza:
Szerintem ezt a dolgot még fontold meg, ne ilyen Húsvát miatti impulzív vásárlás miatt legyen nyuszid, mert úgyis lepasszolod, amikor rájössz, mennyi meló van vele. A húsvéti nyulakkal mindig ez van. Az állatkerteknek meg a menhelyeknek meg már a töke tele van az olyanokkal, mint te.
15/16 A kérdező kommentje:
#12.
Tényleg megesszük őket.
Azzal se lenne baj, inkább a tartás és vágás körülményekkel.
De akkor se vernék félholtra lapáttal egy fiatal kutyát..
A többiről nem is beszélve.
Kínozzák, élve eltemeteik.. stb..
márc. 24. 14:51
16/16 A kérdező kommentje:
# 13.
Volt tengeri malacom.. tényleg kis zsarnok, követelőző - de nagyon szerettem.
A nyuszit.. tényleg csak kölcsön kaptuk. De az rendes nagy volt..(a végén).
Gyönyörű fehér. Tenyész nyúlnak maradt.
Most akkor lemondok a kis törpenyúlról.
Bizonytalan voltam.
Köszönöm a tanácsokat.
márc. 24. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!