Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

IDKOM kérdése:

Hogyan győzzem meg a szüleimet hogy vehessek egy törpesünt?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk és hallani sem akarnak arról hogy panelban állat.És nem tudom hogy győzzem meg őket hogy legyen egy törpesünöm.(énfizetnék mindent)Mindig jönnek egy kifogással majd amikor már nem maradt az az utólsó hogy panelba állat nem való.Ha valaki tud segíten annak a válaszát megköszönöm.

#kisállat #törpesün #hogyan vegyem rá a szüleimet
2024. márc. 17. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Oké, én rosszul fogalmazok, te meg nem tudod értelmezni, amit olvasol.

Mert csak annyit mondtam, hogy talán egy ismertebb háziállatot kéne kérnie, nem azt, ami épp ma lett divat, a szülei talán nem is hallottak róla, főleg nem a tartási nehézségeiről.

De tökmindegy.

2024. márc. 22. 06:52
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
nem rosszul fogalmazol, hanem egy hülye fasz vagy
2024. márc. 22. 11:18
 13/15 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
77%

"amúgy erdei vadállat és csak manapság divat a lakásban ketrecben tartani" - Talán durcizás és lepontozgatás helyett próbálj meg legközelebb úgy fogalmazni, ami nem félreérthető egy olyan embernek, aki nem ért hozzájuk. Ahogy írtam is a válaszom elején. Megnyugtatlak, hogy én értettem, hogy te mit akarsz mondani, a kiegészítés azoknak szólt, akik esetleg összekeverhetik a kettőt és úgy gondolkoznak, ahogy te. Abban viszont igazad van, hogy ha egy állatnak a tartásáról fogalmuk sincs, akkor nem érdemes belevágni.

Szépen is lehet ám reagálni és intézni az esetleges félreértéseket, nem kell azonnal ugrani. :)

2024. márc. 22. 16:01
 14/15 anonim válasza:
77%
9: Ha hülyeséget írsz, az nem mások hibája. Te a vadsünt egyenlővé tetted a hobbi sünnel, ezért lettél kijavítva. Mert egy barom vagy. A nagy egod miatt lepontozol minden hasznos választ. Ha ezeket az állatokat kiengednék a szabadba, nem sok esélyük lenne a túlélésre. "De tökmindegy." :) Ha meg nem tudod normálisan megfogalmazni, amit gondolsz, akkor inkább ne írj semmit. Easy-peasy!
2024. márc. 23. 00:08
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Én sem engedném. Egész éjjel motoszkál. És mivel ragadozó, rettentő büdös az ürüléke.
2024. júl. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!