Hogy kéne húsvéti nyulat szerezni a kishúgomnak??
Figyelt kérdés
Van egy törpe nyuszim csak nem tudom hogy kéne felöltöztetni... Az idegesítő nem ide tartozó válaszokat hanyagoljuk
Azt tudom hogy az a nyúl lesz csak nem tudom mit adjak rá
2024. márc. 15. 14:19
11/13 anonim 

válasza:

Az ilyen állatkínzónak ingyen adnám a kötelet.
12/13 anonim 

válasza:

Nem értem a kérdést sem. Van egy nyulad de abból egy nyulat akarsz csinálni. Baromi egyszerű a dolog, szétszórod egy ösvényen a kis csokitojásokat, amik elvezetnek egy kosárhoz, ami tele van édességgel. Ha a nyuszit is bele akarod keverni, belerakhatod a kosárba a csokik mellé egy kis szénával. De ne csodálkozz, ha csokibogyókat is fog találni a húgod a kosárban.
13/13 anonim 

válasza:

Azért adsz neki kötelet, hogy verje a nyulacskát?
Én az ilyen emberkínzóknak ingyen adnék örök megbocsájtást Jézus Krisztus által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!