Melyik a legolcsóbb vadászgörény táp?
Voltam állatorvosnál és azt mondta hogy a macska kaja nem jó neki. Ezt tudtam is de akitől vettem azt mondta hogy ö is etet vele és nincs baja. Sőt konyhai maradékot is ad neki. Az állatorvos tartja ennyire be a szabályokat vagy tényleg nem tesz neki jót a táp?
Mit szoktatok a görinek adni kaját?

Az "olcsó de jó" táp fogalmát felejtsd el. Ez kivételesen egy olyan termékcsoport, ahol 90%ban lehet hinni az árnak.
Nem SOS amúgy, hogy átszoktasd másik tápra (a tápváltás fokozatos folyamata ugye tiszta? különben egy kiadós hasmenésnek nézhettek elébe), nagyon ellenálló cuccok a görények, kibír még 1-2 hetet macskatápon, sőt valószínű teljes hosszú életet is élhet vele (na nem whiskas-on persze, hanem valami minőségin), de azért mégiscsak jobb a specifikus.
Javaslom, nézz körül te magad, hogy egyáltalán mi elérhető a közeledben (ha pesti vagy, egyszerűen sétálj be egy Fressnapf-ba, ott majdnem mindent megtalálsz, ami a piacon kapható, megállapíthatod te magad, hogy melyik tápot tartod elérhető árúnak), ha meg valami kevésbé frekventált helyen laksz, akkor végképp inkább az döntsön, hogy mit tudsz egyáltalán beszerezni.
Azért azt vedd figyelembe a táp kiválasztásánál, hogy a jó minőségű tápból sokkal kevesebbet igényel az állat, és sok betegség is megelőzhető vele, tehát lehet, hogy anyagilag is jobban jársz egy drágább, de tényleg minőségi táppal, még ha elsőre sok kiadásnak is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!