Hörcsög? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Mit gondoltok a hörcsögökről, mint háziállat?Tapasztalat?
pro/kontra.
Érveket, nemet, kort is légyszi!
miért a kiegészítés részben kell feltenni a kérdést? miért tesznek fel egyre többen ilyen hülye, egyszavas kérdéseket?
--
nekem 2 degum van, de a hörcsög se lehet rossz, csak a deguk izgágábbak.
Nekem volt hörim!
Nagyon szerettem, bár én az állatokat úgy összességében nagyon szeretem.
Szóval:
A baj az, hogy kevés ideig élnek. Éjszaka hangosan szöszmötölnek. Sűrűn kell takarítani a terráriumot, mert büdi.
Aranyosak, szerethetőek, játékosak, keveset esznek, nem kell nekik víz...
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe!
Nyugodtan vegyél egyet! Nem bánod meg! =o)
Kedves első: Nem tudok rá magyarázatot/indokot adni.Nem divatból csináltam. Így jött ki. Nem akarok bunkó lenni, de ne szólj kérlek bele.
Amúgy nagyon köszönöm a válaszodat!Fel lettél pontozva!( Mert nem csak szidni tudsz hanem mellé, még választ is adsz!)
Kedves második:
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Igen lesz hörcsögöm, már volt csak az érdekelt, hogy más milyen véleménnyel van róluk.
Köszi, fel vagy pontozva :)
Hangosak, büdik, de szeretni kell őket :) nagyon édesek! :)
Köszi!
bocsi, én sem akartam bunkó lenni. köszi a felpontot. :-)
ja, szerintem a hörik nem nagyon mocorognak éjjelente, vagy legalábbis ki lehet bírni a zajukat. én a deguk mellett füldugóval aludtam fél évig, annyiba telt megszokni azt a ricsajt amit csapnak. ahogy rágják a fát... aki még nem hallotta, az nem tudja elképzelni, milyen hangok jönnek :D
hörcsögből kettő kell, mert társas lény.
utolsó: Semmi baj! Én is bocsi, mert lehet, hogy kicsit bunkó voltam.
Hát nem volt még degum, de a hörcsög is hangos.
Füldugóval?? :) Milyen volt?Jót aludtál? :)
Szívesen:)
Amúgy a hörcsög nem társas lény, egyedül szeret lenni :)
Köszi újra a hasznos válaszodat :)
Bocsi! Utolsó előttinek írtam.
Utolsó:Köszi szerintem is aranyosak :)
Mármint úgy értem, hogy kettő egy neműt nem szabad/lehet/ajánlott együtt tartani, mert verekedhetnek!
De, azért nagyon köszi a választ! (mindenkit felpontoztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!