Eddig bent tartott nyuszikat ki lehet költöztetni valahogy télire is?
Figyelt kérdés
Van 6 nyuszink, akiket eddig a házban tartottunk, viszont fogytán van bent a hely, és szükségünk lenne arra a szobára. Van egy nagy kertünk. Lehet valami fűthető nyuszi házat építeni kint, amivel télen sem fáznak? Gondoltam esetleg egy melegházra, nem tudom, hogy az nem - e túl párás. Vagy egy nagy nyuszi kifutót valahogy leszigetelni télire, nyáron meg anélkül használni. Valakinek van ezeknél jobb ötlete? A pénz nem számít.jan. 15. 11:57
11/31 anonim válasza:
Ha kint tartod, mixomatózis ellen oltani kell őket.
12/31 A kérdező kommentje:
Nem idén akarom kitenni őket, tavasszal akarok nekik valami téli-nyári nyuszi házat építeni. De akkor lehet, hogy veszek egy kész kisházat és leszigetelem belülről meg teszek bele egy infrafűtést.
jan. 15. 19:01
13/31 A kérdező kommentje:
#11 Oltva vannak minden évben születésük óra. :)
jan. 15. 20:34
14/31 anonim válasza:
-20 fokig? Te normális vagy ember? Ez kínzás. Nem havasi nyulat tart, hanem érzékeny törpe nyulakat...
15/31 anonim válasza:
Miért is? Üreginyúl.
Attól, hogy kissebb a termete, még nincs cukorból.
Simán elvan kint télen, ha megfelelő helyen tartja még a fütés is felesleges.
Láttál már nyulat téli bundában?
16/31 anonim válasza:
Tudtad, hogy ha úgy tartja kotorékot, üreget ás magának és bevackolja maganának?
De elég egy láda is, abban is épít fészket és nem csak akkor, mikor vemhes.
Nem azt mondtam, hogy rakja be a fagyasztóba, hanem, hogy a keményebb teleket is gond nélkül elviseli kint, ha megfelelő helye van.
17/31 anonim válasza:
Még jó, hogy a kérdező nem üregi nyulat tart, hanem törpét..
18/31 anonim válasza:
A nyuszik 14-20 fokban érzik magukat jól. Alatta, sem felette már nem. Persze, lehet túlél bizonyos fokig, de szerintem egy felelős gazdánál nem az a cél, hogy szimplán túl éljenek, hanem, hogy jól is érzi magát az állat...
20/31 anonim válasza:
19, ebben sehol nem írja, hogy nyugodtan b..szd ki télen nyáron, akármilyen idő van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!