Vannak kicsi hörcsögeim.1 hetesek .4en voltak de már csak 2en vannak. Valószínüleg az annya megette őket. Különraktam ezt a 2őt, de nem nagyon tudod, hogy mivel etessem és milyen időnként? !
Szia.
nem takarítotam ki őket,és nem nyúltam hozzájuk.
Most fecskendővel etetem 2 óránként langyos tejjel,de nem tudom,hogy ez e a megfelelő megoldás.
KÉREM AKI TUD ÍRJON!
szerintem ez az miatt van mert nem adtal neki eleg zoldseget, ebben az idoben nagyon sok kell neki sok olyan zoldség , gyumolcs amiben sok a viz. ez miatt ette meg.probald meg es mikor jol lakott probald vissza tenni a kicsiket es legyel ott mellettuk h nehogy bantsa oket. A barátnomnel is ez volt es o ezt csinalta es nem volt baj.
Es sztem az nem jo h rendes tejjel eteted, menj el es kerdezz meg egy allatorvost!
tudom már elég későn írok , de az is lehet , hogy korábban szült a hörcsög és érezte , hogy a piciki életképtelenek és ezért ette meg üket!
De ha nem akkor a többi kettő életben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!