Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit adhatok a tengerimalacomnak?

Mit adhatok a tengerimalacomnak?

Figyelt kérdés
Az előző sajnos miattam halt meg..Felpuffadt a paradicsomtól.És még 1 ilyet nemszeretnék.Pedig a paradicsom a kedvenc kajája.Mit adjak neki paradicsom helyett?
2010. okt. 21. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Répa, burgonya, paprika.
2010. okt. 21. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Krumplit ne.Salátát is óvatosan de semmiképpen se legyen nedves sem.Vegyél neki tengerimalacoknak való tápot és mellette mindig adjál neki vizet(itatóból persze),répát,paprikát,uborkát(ezt is ésszel:D),fehér répát stb.Keress rá a neten sok információt találsz erről.
2010. okt. 21. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem adtál neki naponta 2-3egész paradicsomot, szerintem lehetetlen hogy attól elpusztuljon. Sokan adnak paradicsomot a tengerimalacoknak, eddig még semmi gondról nem hallottam ezzel kapcsolatban.

Burgonyát, káposztát, kelbimbót, karalábét semmi esetre sem. Salátát csak keveset, és saját termesztésűt, uborkával szintén ez a helyzet. Répa, alma, paprika mehet, és persze jól kiszárított széna minden nap. Meg egy jófajta tengerimalac táp.

2010. okt. 21. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
minden más zöldséget és gyümölcsöt szívesen megesznek, csípőset( pl: csípős paprika, hagyma) ne adj nekik mert szétmarja a pocijukat :( a paradicsom nem rossz ötlet, de inkább szárítva a megfelelő.
2010. nov. 24. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!