Lehet adni a nyuszinak kölest?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem neki egy új fajta tápot és tartalmaz kölest. Válogassam ki, vagy nyugodtan adhatom neki? Nem szeretném, ha bármi baja lenne tőle.2023. okt. 28. 18:04
1/4 anonim válasza:
Nem ideális. Minél kevesebb lisztes magféle kéne neki, mert ez nem segíti elő a normál emésztést. Nem mindegy, milyen mennyiségben kap ilyet.
Azt írod, hogy kiválogathatod: milyen táp ez pontosan? Mert az ideális nyúltáp pelletált, tehát minden darálva, formázva van, hogy egységes legyen, ne lehessen válogatni belőle.
2/4 anonim válasza:
A nyúl nem magevő hanem fűevő.a fő tápláléka a széna. Sajnos nagyon sok gyártó nem tudja, vagy csak nem érdekli őket... Semmiképp se vegyél a nyúlnak olyan eledelt, ami magokból áll. Tudom, hogy soknak a csomagolásán szerepel többek között a nyúl képe is. De az az igazság, hogy az az eledel, amit a gyártó mindenféle kisemlősnek ajánl a csomagoláson, az igazából pont az a fajta eledel, amelyik egyik kisemlősnek sem megfelelő...
3/4 anonim válasza:
Vidd el moziba és vegyél neki pattogatottkukoricát.
4/4 anonim válasza:
Az első táp amit vettem kukoricával, szotyival és magokkal volt tele, akkor meg nagyon pici nyuszi volt, úgyhogy kiválogattam a kérdéses dolgokat, szerintem neked is érdemes, főleg ha kicsi, mert nagyon érzékeny a gyomruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!