Hörcsög vagy degu? Nem tudok dönteni?!
Anyukám azt mondta, hogy kapok egy kisállatot.De nem tudok dönteni.
Már volt hörcsögöm Höri, és nagyon szerettem olyan aranyos volt.De azt hallottam, hogy a degu is nagyon aranyos.
Melyik legyen szerintetek? Érveket,kort, nemet is kérek! Köszike ;)
Köszi a válaszokat!
Döntöttem(tünk):Höri lesz :)
De sajna nem most csak tavassal. Mert most éppen felújítás van nálunk és nem lenne időm annyira foglalkozni vele :S
Tehát köszönöm mindenkinek a válaszát! Hörcsögöm lesz :)
szimpátia kérdése. nekünk degunk van,imádjuk, de a höri is tündérpofa. imádnivaló a tengerimalac vagy a patkány, de a mókus is bűbájos.
deguból lehet 1 is, de akkor folyton vele kell foglalkoznod (kis is követeli magának).a miénk sokat van szabadon a lakásban, olyankor állandóan a nyakunkon lóg és sokszor vigyázni kell, el ne gázoljuk.rohan mögötted, mert minden érdekli, ami a lakásban történik. nyoma sincs depressziónak.születésétől fogva cukorbeteg, minden édes dolog tiltólistás (néha csalunk, és kap 1 falat diabetikus édességet).
de a dolog rajtad áll egyedül: tavaszig többször nézz be állatkereskedésbe, és amelyik megfog, őt válaszd, mindegy, milyen fajta. a lényeg, hogy nagyon szeressétek egymást és törődj vele egész pici életében.
utolsó nagyon köszönöm!Nagyon sokat segítettél :)
Sajnos az állatkereskedés egy másik városban van.:S
Az baj, hogy ha én a hörit karácsonyra kapom?
Várjunk tavaszig?
Nem tudok várni már annyira izgulok. Biztos, hogy höri lesz.
Az, hogy karácsonyra kapom nem azt jelenti, hogy Ő a karácsonyi ajándékom, csak akkorra végzünk a felújítással, de az is lehet, hogy előbb megkapom.
Én fogom kiválasztani a hörit, meg fogom nézni nincs-e valami baja.mert az én hörimnek csomó volt a hasába:S és az állatboltban is sok ilyen hörcsögöt láttam.
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
A degu is gyönyörű, de valahogy jobban vonzódom a hörcsöghöz.Meg már volt is tehát, tudom, hogy mi kell neki:)
Köszi a választ utolsó!
Még egy kérdés:
Ketrec vagy akvárium( terrárium)?
Bármelyikben is legyen mindennap kivenném, Ti melyiket ajánlanátok?Miért?
Bocsi! Kicsit össze vagyok zavarodva!
Azt írtam, hogy tavasszal kapom de mint kiderült még idén :)
Ezért írtam két helyre mást!Nehogy valaki félreértse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!