Van 2 tengericocim, fiu, lány, mikor kiteszem őket a szobámba szaladgálni, mindig össze pisilik, meg kakikják a szobát, már kb 10 hónapja megvannak mitől lehet ez?
a Lány, kicsit agresszív malac mióta nállam van, de az előtt is, valószinüleg nem szokott meg vagy mi?
Mert ha próbálom smogatni az akváriumában rugdos..
mitől csinálhatja ezt?
Jah, mikoe simogatom a leányzót akkor azt engedi meg ilyenek, csak ha az akváriumban van akkor nem...
így enged mindent, csak közben röfög a maci :D
Nekem 2 lány malacom volt :( sajnos már csak múlt idő...talán majd a lányom ha nő akkor kap. Öregecskék voltak, meghaltak :'(
Szóval az egyik rendkívül vérmes jószág volt, harapott rajtam kívül mindenkit :) Van ilyen, ha sokat szeretgeted finoman meg fog szokni.
Egyébként az enyémek úgy jó fél év után szobatiszták lettek! Az egyik sarokba felállítottam nekik egy sarokwc-t. olyan műanyag háromszög alakú biztos láttál már. Letakartam és nem lestem, hogy bemegy-e vagy nem. Egy ideig nézegették kerülgették mellé pisi-kaki. Majd utána be. Később pedig már nem volt gond. Tehát ha hajlandóság van bennük akkor szobatiszták is lehetnek.
Ők minden nap délután 5 és éjjel 11 között szabadlábon voltak a szobában :) Ki is követelték, ha kicsit később értem haza, akkor már a rács ajtajánál sorakoztak uizva :)
Imádtam őket, főleg Zsókám...nagyon hiányzik.
Tegnapi 20.51-es vagyok.
Kicsi még a lányom 16 hónapos. Sajnos egy malacka legalább annyi időt kíván, mint egy kisbaba. :) Így már várom, hogy mikor nő meg annyira, hogy "kapjon ajándékba" egy malackát. :) Elvégre a felszerelés megvan, a férjemmel imádjuk az állatokat.
Jah, Értem :) nekem olyan aranyosak :PP
Elég kicsi a baba :D szegény cocikákat hogy meg gyurmázná :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!