Lehet tőle baja a süninek?
A sündisznó szerinted honnan származik? Netán egy steril genetikai laborban tenyésztették ki?
:-)
Köves barlangot csinálj, úgy hogy legyen kifolyása, de masszív legyen. Majd behord oda leveleket, szalmát...
Műanyagot nem tennék semmiképen, oldódik előbb-utóbb, vagy ráharap.
mulcs jó
A műfű gyártása is környezetszennyező, ezenfelül ontja magából a mikroplasztikot, nyáron felforrósodik. Kell ez neked? Be kéne tiltani a francba...
Nagyon jó nedvességszívó a szalma, de azt meg cserélni kell, hiszen utána berothad.
Afrikai törpesün vagy keleti sün? A nálunk honos keleti sün nálunk védett, tv. értéke 25e forint, a vadonban a helye. Ha azért vetted magadhoz, mert túl pici volt, akkor a felhízlalása után szabadon kell engedni. Addig valamilyen természetes anyagból épült helyecskét tudnék elképzelni. A mulcs jó ötlet lehet.
Az afrikai törpesün érzékeny a tartási körülményekre, éjszakai kifutót a szabadban nem javasolnék neki. Könnyen kihűl és hibernálhat, ők képtelenek utána felébredni.
Valóban keleti süniről van szó…
Egy kutya feldúlta a kis fészküket az egyik szomszédunknál és valószínűleg ő maradt életben egyedül. Be akartuk vinni a vadvédőkhöz, de mivel olyan telített volt náluk a hely és a süninek semmi sérülése nem volt, megkértek, hogy gondját viselnénk e amíg megnő. Nyilván nagyon szelíd lett és pont annyira hozzám nőtt mint a többi állatom. Tudom, nem helyes hogy nem engedtem vissza, de az a sok elütött süni az úton.. egyszerűen túlságosan féltem. Főleg, hogy nagyon szelíd, és az autók hangjához is teljesen hozzá van szokva.
Egy szép nagy kifutója van a kertben és az udvarra is ki szoktuk engedni sétálni, úgyhogy arra nagyon figyelünk hogy a legjobb életminősége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!