Van 2 tengerimalackám, szerintem 2 külön fajtájú de sajnos annyira még nem értek hozzájuk, és most nem tudom hogy lehet-e nekik picinyük?
Az egyik malacka (fiú) már 8 hónapja nállam van nagyon szelíd és barátságos a másik 2 napja van meg nekem ő 6 hónapos (kislány) és nem tudom hogylehet-e picinyük mert én lényegében azért vettem a lány malackát, remélem valaki megtudja nekem mondani.
csatolok 2 képet
fiú: [link]
lány: [link]
Szia.
Hogy fiu e vagy lány azt onnan tudod megállapítani,hogy felemeled: és ha az egyiken egy i alakot látsz akkor fiu,ha Y alakot akkor lány.
Igen abban biztos nem lesz gond,hogy lesz e kölykük, de amikor látod,hogy a lánynak nőa hasa esetleg óvatosan alányúlsz NAGYON ÓVATOSAN HA NEM VAGY BENNE BIZTOS AKKOR INKÁBB NE MERT MEGNYOMHATOD A KICSIKET.!!
Ha mégis alányúlsz óvatosan a kezeddel a hasa alá, és ott tartod ugy az 50. naptól kezdve már érezni kell,hogy mozognak. Ha megfial ,sőt amikro már látod hogy vemhes rakd külön afiut ha azt látod,hogy a lány ingerli, de a fialás után se rakd vissza,mert bánthatja a kicsiket és esetleg ujra megtermékenyíti a lányt. Ez nem egészséges,hogy egymás után folyton fialjon. A fialások közt hagyj uyg 3-4 hónapot,hogy a lány pihenjen.
Mind a kettő angol rövidszörü =)
nem lenne semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!