Összeverekedtek a nyuszijaim, mit csináljak?
Összeszoktatott ivartalan lány-fiú párosom van. Összebújva alszanak, együtt esznek már jó ideje, ma minden előjel nélkül arra kaptam fel a fejem, hogy egymásnak ugrottak. Nagy bántódásuk nem lett, de csomó szőrt leszaggattak egymásról :(
Mit csináljak? Szedjem őket külön? Vagy ponthogy ne?
Természetesen közbeavatkoztam, szétszedtem őket, de most visszaraktam mindkettőt a kifutójukba. Eléggé bizalmatlanul pillantgatnak egymás felé, de azóta nem volt konfliktus.
Légyszi leginkább olyan írjon, akinek van releváns tapasztalata nyuszikkal, fotelhuszárok meg "nekünk is volt nyulunk a tanyán" emberek kíméljenek. Így is elég a stressz.

7-es ez hülyeség...
Mi a nyuszik ivari állapota? Valamelyik ivaros még?
Volt az egyik olyan helyen/ember kezében, amiben a másik nem?
6, köszi a normális választ. Nem, semmi új nem érte őket. Mindkettő ivartalan már jó ideje.
7es, köszi a segítő szándékot, de teljesen tudománytalan, amit írsz. A macskádat jó eséllyel a territórium védése miatt támadta meg a másik.

A törpenyuszisok csoportba ha ezt kiirod facen akkor hasznos válaszokat fogsz kapni hozzáértőktől.Ez gyakori eset..
Nekem nincs ezzel tapasztalatom mert egy nyulesz van.
Ne itt gyakorin nyulazzunk......

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!