Lehet 2 hím tengerimalacot egymás mellett tartani?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 16:34
1/7 anonim válasza:
Igen! De vannak feltételei:
-vagy ugyanannyi idősek, és kiskoruktól kezdve együtt vannak.
-vagy felnőtt malacka mellé, egy maximum másfél hónapos picit teszel.
-nőstény malacka sosem kerülhet a közelükbe, még a szagát sem szerencsés megérezniük.(akkor az párosodási ösztön miatt könnyen egymás ellen fordulhatnak)
2/7 anonim válasza:
Nekem van két hím malim, ők tesók és nagyon szeretik egymást. Mindig biztatja egyik a másikát a csintalankodásra.
3/7 LN09 válasza:
Lehet.
Nekem is kettő hím van együtt, de mindkettő más fajta. Azt mondták, ha különböző koruak akkor nem lesz gond... Az elején, mert ugye a fiatal tiszteli az idősebbet, viszont a fiatal is lesz egyszer felnőtt korú, amikor átveheti a falkavezér szerepet.
Végülis elég régóta együtt vannak, de csak max. megkergetik egymást.
4/7 anonim válasza:
lehet csak ne csodálkozz ha reggel csak az egyik él
5/7 anonim válasza:
Hát persze. Abból nem lesz "gyerek". Viszont ajánlatos az egy alomból származókat együtt tartani.
7/7 anonim válasza:
Nálam együtt vannak az egy alomból származók külön a fiúk, külön a lányok, nem ma kezdtem, eddig semmi probléma nem volt szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!