Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szereti a hörcsög azt a...

Szereti a hörcsög azt a kereket amivel gurulhat? Mennyiért lehet olyat kapni egy aranyhörcsögnek?

2008. dec. 30. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán szeretik én vettem egyet az én hörcsögömnek és ha belerakom nem nagyon tud menni vele és ha sokat tartod benne elis pusztulhat az erőlködéstől úgy tudom. Vegyél neki inkább mókuskereket:)
2008. dec. 30. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz neki nem veszel. Ez a hörcsögnek szenvedés, mert ő ki akar jutni belőle. Nem akarom sokáig ragozni: nem szereti.
2008. dec. 30. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem tesz jót neki. Viszont a mókuskereket imádja, és kell is neki a mozgás.
2008. dec. 30. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem degum van és az egyik imádja. megfelelö méretet kell venni neki, és nem szabad bele tenni. meg kell várni míg ö megy bele. elöször tettem bele neki finomságot bele ment, és kijöhetett. aztán mikor már ki be járkált benne rácsuktam és elengedtem, ment vele egy kört és kiengedtem belöle. úgy voltam vele ha nem akar nem megy bele többet, de megint bele ment, megint rácsuktam, és annyira rákattant ha már elövesze a gömböt rohan a ketrec ajtóhoz és ugrik is be. pár pecig hagyom benne és vissza engedem, ilyenkor kiszáll belöle de már fordul is meg és spuri vele. a másik degum egyszer ment vele de többet nem akarta, nem eröltettem.
2008. dec. 30. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
És mekkora kell egy hörcsögnek és mennyibe kerül egy olyan?
2008. dec. 30. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia.

A hörcsögök általban szeretik de vannak kivétel hörcsögök. Az ár: sztem max 1000ft, de mivel nem akarsz gondolom egy olyan 15 cm átmérőjüt sztem 500 ból is ki fog jönni. Ha meg iylen teszvesz helyen veszed,akkor olcsóbban is hozzájutsz!

2009. jan. 1. 01:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.
2009. jan. 1. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem a dzsungáriai hörim nagyon szerette . alegkisebb méretet vettük 700 Ft-ért
2010. nov. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!