Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy tengerimalacnak jó a...

Egy tengerimalacnak jó a 61x41-es ketrec?

Figyelt kérdés
Sokat kiveszem majd futkározni akkor is ha jó, meg akkor is ha picit kisebbnek találjátok mint az átlagot.
2010. okt. 10. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12:12-es, vajon miért nem mozdult meg? Mert nem tudott hol, ekkorában megmozdulni sem lehet valóban, és ezért volt 2 kiló is, mert nem tudott mozogni. Én a helyedben erre nem lennék büszke!
2010. okt. 10. 12:53
 12/17 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolóval egyetértek,
2010. okt. 10. 13:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Oké, majd a fressnapfon körülnézek köszi:D

amúgy télleg inkább lehet hogy kettő lesz

2010. okt. 10. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megfogadod a tanácsainkat, hidd el csak jószándékból, a malackák érdekében :) Meglátod majd, hogy ketten mennyivel boldogabbak lesznek, és neked sem lesz majd lelkiismeretfurdalásod, ha esetleg mégsem tudsz majd valamikor annyit foglalkozni velük, mert együtt ellesznek egymással! Sok sikert és jó malacozást! :)
2010. okt. 10. 14:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2010. okt. 10. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom merre laksz, de Debrecenben és Budapesten is van ilyen bolt, nézd meg a kínálatot ezen a linken, nem kerülnek horribilis összegbe és kifejezetten tengerimalacra, hörire, nyuszira, patira stb vannak ketreceik.

[link]

Ezek pont malackákra vannak vagy nézd meg apróhirdetésekben, vannak eladó ketrecek amik még olcsóbbak. Mármint használtak)

Az én malackám anno egy banános dobozban lakott, de szabad kijárása volt a szobában mivel ugye ennek nem volt teteje) De én 3 óránál azért többet foglalkoztam vele. A többi malackám már párban volt -fiú-fiú aztán lány-lány- , de ők is ilyen dobozból jártak ki-be a szobámban) Egy szoba méretű ketrec meg szerintem elég jó)

Fontold meg, hogy mennyit leszel vele és ha nem tudsz elég időt fordítani rá akkor tarts kettőt nagy ketrecben vagy egyedül, de akkor is megfelelő lakhely kell.

2010. okt. 11. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
A fressnapfban az eladó elmondása szerint is szar és drága ketreceik vannak. Minket ők irányították át a zoodomba ahol a ferplast ketreceket árulják. Előző voltam.
2010. okt. 11. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!