A tengerimalacot lehet egyedül tartani?
Nagyon sokat játszanék vele, futtatnám, és gondoznám, alomlnám szívesen. Csak renm akareok kettőt, mert kettőt nem tudok gyszerre foglalkoztatni és nem akarom hogy összevesszenek rajtam.
Ha velem van, biztos nem fog unatkozni. Meg a barátnőmnek is van egy tengericocija és néha persze átvinném hozzáá játszani.
köszi
És mekkora ketrec kell neki amiben már jól érzi magát, de nem olyan nagy? Olyan 65x45-ös jó lenne? Merzt ilyet láttam tengerimalacnak
nekem először egyedül volt a tengerimalacom, de látszott rajta, hogy elég szomorú volt :S
így vettünk neki társat, azóta sokkal vidámabb, és sokat is "beszélnek".
szóval inkább párba kell őket tartani.
Nekem először 1 malackám volt. Imádtuk, körbeajnároztuk minden nap. De sajnos dolgozunk mindketten, így a délelőttök gondolom nagyon hosszúak voltak neki.
Aztán már délután sem volt nagyon kedve kijönni játszani. (Hazaérkeztünk, ketrecajtó ki és övé volt a lakás. Szinte a gyerekünk volt) Egyre depisebb lett. Kellett egy kistestvér. Nagy gonddal választottuk ki, mivel eléggé vehemens, erőszakos kis jószág :) harapós.
Egy szerény, visszahúzódó tehát a rangsort nem megtörő kislány mellett döntöttünk. Jó választás volt :) A falkavezérség pillanatok alatt eldőlt, a kicsi imádta a nővérét.
Visongva rohangáltak körülöttünk, és mikor szabin volt valamelyikünk akkor is lehetett hallani a szoba felől a boldog röfögést, ropogtatást stb.
Társas lények...néha nagyon nagyon hosszú egy délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!