Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Bent a lakásban le szoktátok...

Bent a lakásban le szoktátok tenni a hörcsögöt szaladgálni teljesen szabadon?

Figyelt kérdés
Tehát nem hörcsöggömbbe, hanem szabadon! Én az előszobában le szoktam őt tenni. Este szépen elkészül, megmosakodik és utána amikor odateszem a ketrec ajtajához a kezemet, már mászik is a kezemre. Ekkor leteszem az előszobába, előtte minden ajtót bezárok és sehova nem tud elbújni, van neki egy jó nagy szabad tere és minimum fél órát szaladgál, néha megáll rágcsálni, akkor rászólok. De szerintem jó dolog, biztos szeret szabadon szaladgálni, kell neki a mozgás, nem csak a mókuskerékben.
2010. okt. 7. 15:12
 1/5 anonim válasza:

Igen valóban nagyon jó dolog!

Én is ugyanígy szoktam csináni...és szerintem nagyon élvezii!

A hörcsöggömbről pedig azt halottam hogy a hörcsögöt nem szabad abba tartani sokáig mert a lyukakon nem jut neki elég levegő..és megfulladhat = (

2010. okt. 7. 15:19
 2/5 anonim válasza:
tök jó neked, hogy ilyen "okosabb fajta" hörcsögöd van.. a hugomé folyamatosan alszik.. és nagyon nem szeret kijönni a ketrecből... nekem patkányom van, ő nagyon okos, folyton kitesszük, sosem bújik el, és hallgat a nevére.. ha hívjuk, odajön!!
2010. okt. 7. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:

ha sokat beszélek hozzá, érzi, hogy hozzá beszélünk. nekem is volt egy olyan hörcsögöm, akit a nevén szólítottam, és már jött is, láthatóan tudta, hogy hozzá szólok! szerintem a mostani is kezdi már érteni a dolgokat, most szelíd csak igazán és kézhezszokott teljesen! 7 hónapos amúgy Fincike.

volt egy olyan hörim is régebben, akit letettem egy helyen elfutottam egy másik helyre és mire én odaértem már ő is ott volt, ezt többször egymás után megismételte!

2010. okt. 7. 15:33
 4/5 anonim válasza:
Én is kiszoktam néha engedni az előszobába, szeret ott szaladgálni. De inkább egy nagy dobozba veszem ki, ott van mindenféle játéka.
2010. okt. 7. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a patkányaimat és a tengeri malacaimat is félig szabadon tartom/tartottam) A ketrec csak piszkításra van és arra ha elmegyek itthonról akkor azért be legyenek zárva. Szóval szerintem tök jó amit csinálsz, valóban kell nekik a több mozgás)
2010. okt. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!