Ilyenkor mit csinál a hörcsög?
Figyelt kérdés
Van egy hörim és minden este 150%-al nyomja a mókuskereket. De ha nincs bennt akkor mivel foglalná le magát? Mondjuk már párszor kivettem de akkor elkezdte rágni a terrárium falát a ragasztónál. Így inkább visszaraktam nehogy baja legyen.2010. okt. 6. 16:32
1/8 anonim válasza:
A hörik a természetben rengeteget szaladgálnak. Jó, h van mókuskereke, kielégíti a mozgásigényét. :) Az én hörcsögeim is mindig este rohangásztak ezerrel. Betehetsz neki kis fadarabot is, az enyém pl. azzal is lefoglalta magát, h szétrágta. Ha kertes házban laksz, kiteheted futni a fűbe, csak figyelj, h el ne bújjon, fusson, és ne egyen vizes füvet.
2/8 anonim válasza:
Van, hogy órákig futkosnak benne. Szerintem ez teljesen normális, meg az is lehet, hogy a te hörid ilyen szuper hiperaktív fajta :D Tehetsz még be neki wc papír gurigát, amit szétrághatnak, vagy zsebkendőt, amiből fészket építhetnek.
3/8 anonim válasza:
Én olvastam már olyat is,hogy egész este nyomta a höri a mókuskerékben:D Ha nincs bennt akkor sztem szétunná az agyát...,bár itt irták,h wc papirgurigával v fával talán lefoglalná magát,de sztem inkább ne vedd ki a mókuskereket!!
4/8 anonim válasza:
nyugi én hörcsögöm is ilyen :) amúgy mint írták a wcpapír guriga hasznos na és persze a faág :) papírzsepit nem ajánlom mert állatorvos mondta h beragadhat a pofazacskójába amibe belehal a höri szóval ha jót akarsz neki akkor sztem azt ne rakj be :) helyette szénát vagy szalmát inkább :) enyém abból kész fészket épít a házikóban ^^
5/8 WHISKEY11 válasza:
ez teljesen normális:)
az én hörim szeretett jó puha házikóban lakni
sőtt a köntösömet rágta este bert belelógott az akwáriumba
és megcsinálta takarónak...
és még mindennek megwolt a helye az alwóhelye a sarokban az ételraktár pedig a mellette léwő sarokban és wégül oda piszkolt a negyedik sarokba szegény már egy éwe meghalt:( néha most is elszomorodom miatta:'( csak 3 éwes wolt csórikám mondjuk az is midíg szaladált mikor fiatal wolt szegény...
6/8 anonim válasza:
Hihi,nagyon kis rendszerető hörid volt akkor utolsó..,sajnálom,hogy meghalt:(
7/8 Salx Narval válasza:
Az enyém is egész este teker, ha épp nem, akkor hintázik vagy mászkál a gyökereken.Mostanában megfordult a dolog, nappal küzd, este alszik.Kint van még az udvaron és gondolom este elbújik a hideg elől.Ez a viselkedés teljesen normális egy egészséges hörinél.Én sohasem veszem ki a játékait, főleg a kereket nem.Papírguriga helyett, ilyen hébérhez hasonló, kígyó alakú, kiszáradt kacskarigós tököt tettem be neki, szépen kivájta és néha abban is alszik.Félbevágott kókuszból van a hinta, azt is nagyon szereti.De a rácson is szeret tornászni, nem csak a gyökéren.Ez a kis állat, már az országból kifutott volna, ha egy irányba mehetne.:D
8/8 anonim válasza:
A mihörink is ilyen... Mi kirakjuk az előszobába, vagy a fürdőszobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!