Tengerimalacommal már egy éve orvoshoz járok. Találkozott valaki ilyennel? Többi lennt.
Voltam már kb. 4-5 orvosnál...de ugyan az.
Az alom eddig granulátum volt, azt mondták ez a legjobb, mert nagy nedvszívó képessége van. Cserébe drága.
Most lecseréltük ismét forgácsra, pont az allergiás tipp miatt. De a fura, hogy vasárnap takarítottuk ki, és tegnap tért vissza ismét a nehézlégzése, szóval nem koszos még az alom. Huzatot akár kaphat, de akkor miért van, hogy hetekig semmi baja? Mi nem érzékeljük a huzatot, a függöny sem mozog, szóval a régi ablakok elég jól zárnak. Sőt, volt, hogy áttettük másik szobába, ahol csak ő volt, zárt ajtónál.
Egy fa komódon van, egy nagy műanyag ketrecben. Kicseréltem fél éve a fa házikóját is műanyagra, hátha a fa beszívta a nedvességet, és azért...
de nem...
Hm... pelletre szoktak teríteni ilyen fleece anyagú plédet, az elég meleg. Ha a hidegtől lenne. Arra, hogy miért csak néha fázik meg, a huzat pont jó magyarázat lehetne.
Pesten az állatorvosi egyetem egzotikus osztályán vannak a legjobb szakemberek, Dr. Pazár Pétert a legnagyobb szakemberként emlegetik, megérné megpróbálni ott...
Voltam Pazár Péternél. :) Ő is röntgenezte, és antibiotikumos kezelést írt, de igen, úgy tűnt, hogy ő ért hozzá. Úgyhogy visszaviszem ismét, hátha akad új ötlete.
Ha ennyi huzat árt neki, akkor nem tudok mit tenni. Légmentesen lezárt helységem nincs. Az ablakok meg jól zárnak, még nagyobb szél esetén sem mozog a függöny, szóval nem tudom....
Ennyi szinte nulla "huzat" a lakás bármely részén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!