Mennyibe kerül egy tengerimalac? És hozzá a ketrec? (:
Gyakorlott cocitartó vagyok (jelenleg 16 db cocim van, fiúk, lányok, de elkülönítve a különböző neműek. A drága cucc csak az ember igénye, a cocié nem. Őneki az odú a lényeg, amelyet a coci nagyságától függően ki lehet alakítani pl. egy 20 literes, vagy 10 literes műanyag kannából. Imádják. Össz. élettere 2 db cocinak 1 m2 x1,5 m2-es kis terület. Azon kívül ha egy 5 literes kannát kivág az ember elöl hátul, imádnak benne bujkálni, ki nem hagynák. Tengeri cocit párosával (egyneműeket) szabad tartani, mert egymás játékszerei, a különböző neműeknek az a következménye, hogy a lányok 15 naponként párzásra készek, ezután 57 nap után lebabáznak. Én is így jártam az elején.
Amikor jókedvük van pattognak mint a nikkelbolha, és egy félfordulatot tesznek a levegőben. Imádni valók, tudnék mesélni.
Az áruk változó, jelenleg itt a Balaton mellett egyik helyen 2.000 Ft, másik helyen 1.400 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!