Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Japán táncoló egeret lehet...

Japán táncoló egeret lehet egyedül tartani? Illetve melyik az a kis rágcsáló, amelyik eléldegél egyedül is a társaságomban?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
nem ismerem a japán táncoló egeret, de egy hörcsög, vagy egy tengerimalac eléldegél egyedül, meg a csincsilla és a degu is, bár ezekre nem vennék mérget!
2010. okt. 3. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyiknek sem jó egyedül... de miért nem akarsz kettőt? Olyan kicsik... Nem kerül többe 2, mint egy. A táncoló egerek nagyon édesek, nekem voltak. 2 lányt vegyél, azok megvannak együtt. Ismerősnek 2 fiú volt, az egyik megölte a másikat. Ha egy fiú, egy lány... akkor meg kb. 21 nap múlva sokkal többen lesznek.

Egy szó, mint száz, lehet egyedül tartani, de nem jó nekik, sokkal kevesebb ideig élnek egyedül.

2010. okt. 3. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó neki egyedül. Eddig 1x adtam egyetlen magányos táncit valakinek, egy hónap múlva elpusztult, annyira nem tetszett neki egyedül. Ha normál egeret lehet is egydül tatani (annak se jó szerintem), táncit biztos nem.

Vegyél 2 lányt, vagy egy párt. Két fiút semmiképp, mert azok folyton bunyóznak majd.

Egyéb rágcsáló: patkány. Az képes téged "fajtársaként" elfogadni, nagyon ragaszkodó lesz egyedül tartva. De akkor sokat kell vele foglalkozni. :)

A pati szobatiszta, szelíd, ragaszkodó, intelligens, nem harap, tanítható.

2010. okt. 4. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem alapjáraton a rágcsálók mindenképpen társas lények, hiszen a természetben is többen élnek együtt. Ha nehezen tudnál több állatról gondoskodni, akkor inkább olyat tarts, amelyik nem igényel túl sok felügyeletet, pl. teknősbéka.
2010. okt. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!