Miért raknak tengerimalacok alá ilyen szivacsos szőnyeket? Nem félnek hogy megrágják, megeszik? Csak pár helyen láttam így, de én biztos paráznék emiatt
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 19:23
1/6 anonim válasza:
Nem kell aggódni miatta. Olvasd el a tengerimalacok.hu oldalt. Az az egyik leghitelesebb magyar oldal. Ott is ajánlják. 🤗
2/6 anonim válasza:
Legalább azt nem kell cserélni olyan gyakran mint a forgácsot.
3/6 anonim válasza:
Én mindig forgáccsal almoztam, az enyémeim mindent megrágtak, a házat is, plusz a szivacsszőnyeg tisztán tartása ugyanolyan macera, mert a kakit össze kell söpörni, és igaz ugyan, hogy a pisi lecsurog, de részben rajta is marad, időről időre le kell mosni, bele akadhat a körme, plusz nem természetes. A pisis részeket a forgácsból naponta kiveszem, frissel pótlom, ez kevesebb, mint 3 perc, teljes alomcsere és ketrec mosás hetente, 10 naponta, az fél óra. Nekünk a forgács vált be.
4/6 anonim válasza:
Előzőkkel egyetértek, mindent leírtak
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az infókat
2023. jan. 28. 11:20
6/6 anonim válasza:
Én is forgácsot használok, reggel és este kiszedem a pisi nedves részeket, pótlom tisztával. Nekik nagyon nagy helyük van, úgyhogy kéthetente cserélem az egészet és havonta pedig ecettel ki is mosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!