Hogy néz ki a hím tengerimalacok kukija? Az i alakzatból hol jön ki a hímvessző, és hogy néz ki alakzatra? Képnek örülnék, ahol éppen látszik a kibújt hímvesszőcske.
Figyelt kérdés
Nem vagyok perverz...Csak szeretném tudni,mert a malacomnak most először látok ott valamit,és volt ott benne begyűrődve egy hosszú szőr is,azt ki tudtam szedni.De az a valami azóta is ott van,nem tudom,hogy az a kuki,vagy valami szöszféle,ami beszippantódott oda.Nyöszörgél,és ez zavar.
Próbáltam kihúzni kicsit,de nem merem,mert talán az a kukija.Kemény dolog...szerintetek?
2008. dec. 26. 19:48
1/6 anonim válasza:
remélem segít amúgy fiú malacnak ilyen nagy szóval mondjuk úgy tökös :D:D mint ez enyém :D:D:P míg a lánynak pici és puha... am mind2 malackám van :D:D de jobb ha körbenézel az oldalon van kép is:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek,ezt az oldalt nézegettem,de a kis hímvesszőre gondoltam,hogy az honnan jön ki a malikáknak.Mert amit én láttam,nem az i alakzat . hegyén bújt ki,hanem alatta volt az a kis bőrszerűség,kb 3mm hosszú és fél mm széles,hosszúkás valami.
2008. dec. 26. 20:23
4/6 anonim válasza:
hát azt csak ki lehet nyomni vagy is húzni pontosan nem tudom leírni de, akkor vszínű hím de miért baj ez?? :) a hím malackák is nagyon aranyosak:D
5/6 A kérdező kommentje:
Dehogy baj,direkt fiút akartam.A baj az,hogy most nem tudom,hogy az az izé befúródott-e a nemi szerv bőrébe,vagy csak egyszerűen az a kis 3mm-es bőrszínű valami a hímvessző,és akkor ne aggódjak,és ne próbáljam kihúzni,mint az odaszippantgatott szénadarabokat.
2008. dec. 26. 20:45
6/6 anonim válasza:
hát a kukiját ne tépd ki :D:D amugy ha elviszed kisállatkereskedésbe ott megnéázik neked :) amugy ha piszok majd kijön ugyis, egy idöután öntisztulo minden állat böre/szöre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!