Mi baja lehet a nyulamnak?
Ne várd meg, hogy elkezdjen egyéb tüneteket mutatni, mert akkor már lehet, hogy késő. Ha a nyúl bármilyen tünetet mutat az első az, hogy egzotikus szakállatorvoshoz visszük. Szerintem fel sem kellene merülnie annak, hogy egy anonim oldalon random embereket kérdezek, egy ilyen egészségügyi probléma esetén mielőtt orvoshoz megyek, főleg hogy egy tünetrejtő zsákmányállatról beszélünk, ami az utolsó pillanatig egészségesnek akar tűnni, és igen jól rejtegeti a tüneteit. Ha tünetek vannak, akkor már annyira rosszul van, hogy nem tudja elrejteni őket.
Lehetőleg holnap vidd el egzotikus szakállatorvoshoz.
elkezdet - elkezdett
körbe nézet - körbenézett
neki rontot - nekirontott
neki fejelt - nekifejelt
elöbb - előbb
hörgöt - hörgött
vissza teszem - visszateszem
elöről - elölről
nemtudom - nem tudom
A piros hullámos aláhúzás nem sorminta, hanem azt jelzi, hogy rosszul írtad az adott szót.
Elviték édesanyámék most este még nem érkezet hír
De köszönöm azért mindenkinek a segítségét
#3:
Ezzel aztán k*rva sokat segítettél!
8
Kereken annyit, mint te a 8-as válaszoddal. A különbség kettőnk között, hogy én nem éreztem szükségét beleállni másokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!