Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Az iqostól lehet baja a...

Az iqostól lehet baja a hörcsögömnek?

Figyelt kérdés
Van egy aranyhörcsögöm, a szobába szeretnek iqosozni de felek h baja lesz tole a hörcsögnek. Ha jól gondolom amit kifujok iqos kozbe abba nikotin van, arra lennék kiváncsi hogy ez okozhat e valamit a hörcsögömnek ha belélegzi?
2022. dec. 20. 16:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Hol irja, hogy karosabb? Az egesz arrol szol, hogy nincs bizonyitek arra, hogy NEM karos.Ennyi.

De nyilvan ez egyertelmu, beszivsz valami szart a tudodbe, amibe meg nikotin is van, csak az idiota hiszi azt el, hogy ez egeszseges. Alap, hogy nem.

Annyi elonye van, hogy nem budos, meg nincs katrany es papir.

De a kerdes meg mindig nem ez volt.

2022. dec. 20. 18:25
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
2022. dec. 20. 18:45
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Cáfolnám, hogy nem veszi be a szagát a lakás. Mimdenhol érzem, ha a lakásban szívják. Több barátund is ezt szívja normál cigi helyett, és bizony megáll a szaga a lakásban. Nem olyan, mint egy cigi, de attól még van szaga
2022. dec. 20. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
16%
10 Elég furcsa az az iromány, van benne ellenőrizhető hazugság, nem ellenőrizhető gyanús állítás, de a legtöbb a félrevezető sugalmazás. Jól érezhető rajta, hogy konkrét előre meghatározott céllal készült, ennek megfelelően válogatva és adagolva az állításokat. A cél nyilván az, hogy az ilyen termékek terjedését megakadályozza, ami egy támogatható cél is lenne, ha közben nem arra jutna a dohányos olvasó, hogy tökmindegy, akkor szívja tovább a cigit oszt jónapot. Ha valami érdeke a dohánygyáraknak, akkor ez az.
2022. dec. 20. 20:14
 15/21 anonim ***** válasza:
14%
13-as, tanitsd meg a barataidat szelloztetni, problema megoldva 😊
2022. dec. 20. 20:20
 16/21 NTBS ***** válasza:
100%
Inkább magad miatt aggódj. Neked sem tesz jót.
2022. dec. 21. 09:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#6 de van szaga nem? Én mindig minden osztálytársamom éreztem akik szívják, atom büdösek voltak és fura szaga volt annak a szarnak
2022. dec. 21. 09:46
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
Van ilyen fura égettes szaga és igen, beissza az ember cuccai, érezni lehet másokon. Jem tesz jót se embernek se állatnak, ha belélegzi. Ráadásul a hörcsögök elég érzékeny állatok.
2022. dec. 21. 10:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Jó összegyűltek itt a kommentek, nos tisztában vagyok a cigi és a hevített dohánytermék károsságával, pont ugyanannyira mint a mikró káros hatásaival, a rama vaj karos hatásaival stb… A mai világban már minden káros, leginkább az emberiség, ti nem cigizők, ne merjétek azt mondani, hogy nincs a háztartásotokba legalább 10-15 káros tényező, úgy gondolom itt ezt a vitát le is zárhatom. Másfelől a kérdésem célja nem a hörcsög mérgezése volt, pont amiatt kérdeztem, hogy véletlenül se mérgezzem meg. A másik pedig, hogyha zárt ajtónàl szívod a szobába és van nyitva ablak, akkor instant kimegy a szaga, a ruháimban meg nem igazán éreztem, se a hajamba.
2022. dec. 21. 16:55
 20/21 anonim ***** válasza:
70%
Ne szivjad a szobában és kész. Nem jó a hörinek. Kérdés megválaszolva
2022. dec. 21. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!