Mitől halhatott meg a tengerimalacom?
Tegnap este vettem észre, hogy csak ül a sarokban malacka. hasmenése volt, és pár percenként csukláshoz hasonló hangot adott ki (hallatszott rajta h szenved:( ) Aztán másnap reggel látom, hogy nem mozdul, pedig alig volt 3 hónapos.
Olyan hirtelen történt :( nem tudom, hogy mitől lehetett. évek óta ugyanazt a tápot kapják, viszont szénát nemrég a kertből hoztam. Lehet, hogy abban volt valami?
Kérlek segítsetek, mert félek hogy a másik malacommal is baj történhet...
Nem volt vizes a széna vagy permetezett?Mert hasmenése attól is lehet, söt az a csuklás szerü valami, görcsök voltak nála, és az bizony lehet a széna miatt volt.
Amúgy sajnálom szegényt, az én kis malackám 3 éve halt meg,még mindig hiányzik!
Részvétem! Nekem mind a 4 malackám így hunyt el. Én sem tudom miért. A kaja mindig ugyanaz volt, mindent rendesen megmostam és felitattam a zöldeket...lehet permet, baktérium, vagy valami vírus...
Nem voltál esetleg beteg? Nekem azt mondta az állatorvos, hogy nagyon érzékenyek a kis beleik.
Akkor sajnos nem tudom...egyébként valóban nagyon gyorsan elmennek és sem tudtam dokihoz vinni már őket.
Nekem régen annyit mondott baktérium felborulás a bélben...a bélflóra tönkrement...de addig nem volt jel rá...nem tudom ilyen gyorsan végezhet-e a kisállattal...
Talán más okosabb lesz
Mindenesetre részvétem, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!