Az aranyhörcsögöm mindig emelgetí a hátsóját a kölykeinek ez mért van?
Figyelt kérdés
Csak szoptatja őket vagy már esetleg párzásra hívja fel őket?amúgy a kicsik 3 hetesek nem tudom mikor lesznek ivarérettek.2010. szept. 27. 21:15
1/4 anonim válasza:
6-8 hetesen lesznek ivarérettek. De nem ártana olvasni róla mielőtt bármilyen állatot is tartasz, és ezt nem kötözködésből mondom, de sok kellemetlen dolog érhet ha még alapdolgokkal sem vagy tisztában.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vettem volna kötözködésnek akkor sem de amúgy azért is írtam ki ezt a kérdést mert sehol nem találtam a interneten rá választ,egyébként jól kikupálodtam Aranyhörcsögből :P
2010. szept. 27. 22:27
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és am ebből választ nem kaptam a kérdésemre xD"
2010. szept. 27. 22:27
4/4 anonim válasza:
van úgy, hogy megsimizem a hörcsögömet és akkor ő is megmerevedik, emelgeti a hátsóját (ez minden lány hörcsögömnél így volt, előfordult), szerintem azt hiszi, ilyenkor hogy a párja az és párzani akar. így szerintem nálad is ez lehet a helyzet, hogy ahogy hozzáérnek a kölykei, ez jön elő nála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!