Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Pitont és vadászgörényt...

Pitont és vadászgörényt tarthatok kisbaba mellett?

Figyelt kérdés
Párommal gyűjtjük az érdekes állatokat. 1 piton és 3 vadászgörényünk van a lakásban. Jelenleg várandós vagyok és csak most merült fel hogy lehet e őket együtt tartani? Persze nem engedném őket össze csak akkor ha ott vagyok, hogy játszhasson velük ,megismerje az állatokat. 🤗

2022. okt. 21. 02:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

Piton: gondolom királypitonról van szó.

Terráriumba van, amin van remélhetőleg zár is.

A kígyóval való foglalkozás után és előtt nagyon most meg a kezed, és a gyereket a közelébe ne engedd.

Egy kisgyereknek a nyakára rá tekeredhet, illetve meg is haraphatja...de a szallmonella vírust is elkaphatja ha megfogja, stb. így olyan 5-6 éves koráig ne nagyon engedd a kígyó közelébe.

Görény: hiába van ketrece, ugye a görénynek napi több óra szaladgálás kell. Ha a gyerek nagyobb lesz, 3-4 éves én csak akkor engedném játszani felügyelet mellett a görényekkel, de előtte megtanítanám, hogyan kell bánni velük.

2022. okt. 21. 15:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Nincs zár a piton terráriumán, csak simán becsukható, volt már hogy előbujt mert felnyomta a fedelet, de majd rátesznek köveket akkor ha jön a pici. Párom meg most akar tarantulákat venni.😒 Hát.. nem tudom. Köszi mindenkinek🤗🤗
2022. okt. 22. 01:36
 23/28 anonim ***** válasza:
56%

Nekem volt benti macskám...neveletlen volt,harapott,szorakozasbol csak ugy raugrott a fejunkre ha fekudtunk...ugy gondolta milyen jo,hogy ha megkarmolhat csak ugy mert o ugy akarja...

Amikor terhes lettem,tudtam,hogy nem lesz jo.

Megprobaltuk nevelni a macskat ami nem sikerult...aprilisban szultem,es most mindenki gondoljon amit akar,a macska repult az udvarra...

Szoval nem,en nem tartanek a kisbabam mellett SEMMILYEN allatot ami a hazban van.

2022. okt. 22. 13:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Oke, akkor a gorenyt es a pitont is bassza ki az udvarra a kerdezo, csak azert, mert ti nem birtatok el egy macskaval ? Vagy ezt most minek irtad le?

Remelem nem emiatt.

2022. okt. 22. 14:06
 25/28 anonim ***** válasza:
17%

Most komolyan? Meg tarantulákat is akartok venni. Ezek veszélyes állatok a maguk módján, 5 éves koráig nem engednek a gyereket az állatokhoz. Ha nagyobb lesz akkor a görényekkel játszhatna felügyelet mellett. De piton és taranluta....

Így nem ajánlom a dolgot, eladnám őket!

2022. okt. 22. 15:05
 26/28 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 24-es azert irtam le,mert a kerdezo kerdezte,hogy gyerek melle tarthat-e ilyen allatokat,es en csak elmondtam neki az en velemenyemet es azt,hogy en meg egy vad macskat sem tartanak bent gyerek mellett...

Inkabb megtarthattad volna a ezt a valaszt magadnak..

Nekem mindegy mit tart a kerdezo,csak nehogy baj legyen belole,mondjuk ahhoz sincs kozom...csinalja ugy ahogy jonak latja.

Akarmit irunk is neki,ugyse fog megvallni az allataitol,hiaba mondja neki barki,hogy nem valo gyerek melle sem piton sem vadaszgoreny sem anyamkinja.

2022. okt. 22. 21:52
 27/28 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek 26
2022. okt. 23. 09:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem való egyik sem baba mellé
2023. jan. 12. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!