Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Házikedvencként patkány...

Házikedvencként patkány tanítható, kezelhető?

Figyelt kérdés

Szeretnék rágcsálót tartani és a patkányok esett a választásom, mert szociálisan, mint egy hörcsög, vagy kisrágcsálók és ahogy olvastam/láttam, kezelhetőbbek és ráadásul okosak.

Igazából tapasztaltabbaktól szeretném kérdezni, hogy nehezen taníthatóak? Azt semmiképp nem szeretném, ha egész nap a terráriumban tengetné az életét , néhány karikával meg mókuskerékkel, szóval egy kis családtagot gondoltam, aki azért szabadon a lakásban is futkoshat és hívásra kézhez jön.

Sok ilyen és hasonló videót láttam, kiállításon már gondolkodtam, hogy pati legyen az új családtag, gyakorlatilag az eszközök egy része könnyen beszerzését, ketrec, terrárium, játékok, takarmány.

Mit gondoltok, hogy érdemes nekifutni a megvalósításának?

2022. okt. 5. 08:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, igen párban szeretném tervbe venni.

2 azonos német, hímet gondoltam.

Azt nem tudtam, hogy terrárium tilos, Köszönöm az információt.

A személyes foglalkozást hogy kell elkezdeni? Mármint a tanítási? Gondolom az ilyen labirintusok csak a bemutatókon vannak.

2022. okt. 5. 10:07
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Olvasd a patkányvarázs oldalt.
2022. okt. 5. 10:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm, máris nézem!
2022. okt. 5. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudok, hogy gyorsan tanulnak, kedvesek és szeretnek az ember kozeleben lenni:3
2022. okt. 5. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!