Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » S. O. s. nagyon fontos? (! )...

S. O. s. nagyon fontos? (! ) Mi van vele?

Figyelt kérdés

a 2-3 hónapos kis tengerimalacom

ma reggel igen furcsán viselkedett..

az oldalán feküdt,kaparta a forgácsot és visított =((

kérdésem mi lehet a baja?

Meg fog halni,vagy vemhes lett?

Mert én nem vettem észre ,hogy terhes lenne,és azt mondták lehet ál terhes :S

Akkor most mi van vele?

Kérlek szépen mindenkit,hogy segítsen!!

2010. szept. 26. 10:31
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*Kérek
2010. szept. 26. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Holnap vidd dokihoz. Vagy még ma ha fellelhető ilyenkor állatorvos. Így látatlanban nem tudni mi a gond, lehet csak szórakozott, de lehet beteg. Ne így döntsd el mi lehet vele, bízd szakemberre!

Minden jót Nektek! -a malackának és Neked)-

2010. szept. 26. 10:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is menjetek dokihoz...nekem 4 malackám volt, de nem csináltak ilyet. Addig is figyeld eszik-e rendesen és nincs-e hasmenése? Bízom benne csak játszott, vagy álterhes...jobbulást kívánok!
2010. szept. 26. 10:37
 4/15 anonim válasza:
ha a mellbimbói duzzadtak, gyulladtak, akkor álterhes. nézd meg. amúgy lehet más baja is, ugyhogy vidd dokihoz.
2010. szept. 26. 10:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos !!! A tengerimalacok nagyon gyorsan elpusztulnak, ha betegek lesznek és nem kapnak kezelést. Ha vemhesek nem fekszenek az oldalukon és nem visítanak...
2010. szept. 26. 10:50
 6/15 A kérdező kommentje:

rendben,elviszem az orvoshoz azonnal!

esetleg közrejátszhatott szerintetek a "winston tengerimalaceledel"?

2010. szept. 26. 10:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos...én a patijaimnak is adtam winston kaját és nem volt vele baj. De ha büdös, avas szagú a kaja akkor lehet, hogy attól is baja lehetett. Úgy sajnálom... Remélem nincs nagy baj.
2010. szept. 26. 10:57
 8/15 A kérdező kommentje:

most értem haza,és az állatorvos nem rendel =(

nem tudom mi lehet a baj:(

anya szerint lehetséges hogy az egyedüllét is közrejátszik. szerintetek?

2010. szept. 26. 11:10
 9/15 A kérdező kommentje:

ööm a terhesség valószínűsége pedig annyi,ha terhes lenne,akkor csak a testvérétől.

tenyésztőtől vettem,és 1-2 hónapig volt együtt a testvéreivel.

2010. szept. 26. 11:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem választották el őket 4 hetesen, akkor bizony sanszos a vemhesség. Ezt a tenyésztők tudják! De esetleg kiderítheted oly módon, hogy figyelgesd mennyit eszik és hetente mérd a súlyát egy konyhai mérlegen. Ha vemhes, akkor a testméretéhez képest gyorsan megy fel a súlya. Az én mamamalacom heti 100 grammokat hízott, és 2 fia lett.
2010. szept. 26. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!