3/11 anonim válasza:
Valaki tényleg képes volt lepontozni a videót, ami egyrészt pontos válasz és még aranyos is? Komolyan durva...
4/11 anonim válasza:
3. Feltéve hogy a videó valódi, és ne úgy vágták az alvó mókus képe alá a horkolást.
5/11 anonim válasza:
4es, nekem az Afrikai sünimről volt saját videóm, amin szintén horkolt, nem értem, miért kell ezen hitetlenkedni. Biztos találnék mókusról még "hitelesebb" videót, de nem gondoltam, hogy még ebbe is bele fognak kötni.
6/11 A kérdező kommentje:
5.
Ne vedd magadra kérlek ha mások lepontoznak.Itt ha jól válaszolsz valamire akkor is ez történik gyakoris színvonal...
2022. szept. 18. 15:01
7/11 anonim válasza:
5. Azért hitetlenkedem, mert észre venni benne egy vágást.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Az enyém alvás közben, furcsa hangokat hallat. Nevezhetjük akár horkolásnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!