Milyen gyakran adhatok banán chipset az egy éves aranyhörcsögömnek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 11:25
1/7 anonim válasza:
A banán aranyhörcsögöknek ritkán adható. Túl sok kalória van benne.
2/7 anonim válasza:
A chips ráadásul sokszor hozzáadott cukrot is tartalmaz, nézd meg a csomagoláson, a tied milyen. Ha az is ilyen akkor inkább ne adj neki. (előző voltam)
3/7 Maya Bunnyheart válasza:
Nagyon ritkán (kb havonta) és nagyon keveset (egy kis darabot) mert magas a cukortartalma.
4/7 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy ritkán adható, a kérdés az, hogy mit értünk azalatt, hogy ritkán, mert ez nem tiszta nekem. Hetente? Havonta?
Néztem csomagolást, direkt olyat választottam, amiben nincs hozzáadott cukor.
2022. aug. 16. 11:37
5/7 anonim válasza:
Havi egyszer, és csak kisebb darab. Elég hamar képesek elhízni a hörcsögök, ami meg rövidíti az életüket, így vigyázni kell rájuk. Mint amikor a gyereknek nem adsz naponta csokit, fagyit, túró rudit, tortát, ropit, kekszet, stb. mind-mind naponta, mert ha így tennél az ajtón sem tudna kimenni idővel.
6/7 anonim válasza:
Attól is függ mekkora az élettere,tud e rohangálni,van e forgója-hogy lefussa a fölös kalóriákat.Legyen itatója-egyébként is kell-ha iszik gyorsabban tisztul a szervezete.Én havi 2-3-4 alkalommal adtam szárított gyümölcsöt,nem feltétlen banánt,hanem almát,szerette ropogtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!