Kinek milyen kisrágcsálója van?
Mióta vannak meg? Hány kisállatot tartasz? Miért döntöttél pont az a kisállat mellett?
Nekem lassan egy éve két tengerimalacom van, nagyon édesek, imádom a kis putyogásukat. :)
Denevérek laknak a redőnytokban.
Kezdetben próbáltam elzavarni őket mert összeszarják az ablakpárkányt. Napjában többször megrángattam a redőnyt meg kocogtattam. De nem zavartatták magukat.
Most már úgy vagyok vele, ha ennyire akarnak akkor maradjanak.
Lehet beszerzek egy denevérodút és kiteszem, hátha átköltöznek.
6 pele. Kb 2 éve vannak meg.
Cukormókust akartam, de az drága is meg általában idősebbeket látok meghirdetve. Ki tudja milyen beteg/vad lehet.
Egy éve van aranyhörcsögöm. Napközben szunyál, etetéskor a kezemből eszik, de néha csipked, mert kajának nézi az ujjam. Simit néha hagyja, néha nem, attól függ mennyire van tele a pocak. :D A szobámban lakik egy hatalmas áttetsző dobozban (100x60x60), tető nincs rajta, csak az egyik sarok felett. Szeretem, hogy este a futókereke úgy hangzik, mint egy vonat.
A döntésemnek az az oka, hogy korábban voltak hörcsögeim, és hiányzott.
Tengerimalacom van.
Még csak egy, mert nem volt testvére és senkinek sem kellett, ezért elhoztam, 3-4 hónapos volt akkor, kislány, a társa is lány lesz, 2-3 hónap múlva jöhet.
Van még két kutyám is, egyik menhelyről örökbe fogadva 5 éves korában, másik utcáról összeszedve 5 hetes korában. Most az idősebb 14 éves, a fiatalabb 6 éves, mindkettő lány, az idősebb 16 kiló, a fiatalabb 32, pont kétszer nagyobb nála:)
Azért szerettem volna malackákat, mert a kutyusok előtt voltak hörcsögeim, több is egymás után, de olyan keveset élnek meg nem voltak túl szelídek, a malacka jobban simogatható, beszélget az emberrel, kifejezi örömét, bánatát, mikor reggel felkelek és ha munkába megyek, mikor hazaérek, ha zörög a kajás doboz stb. Számomra emberibbek és amúgy a hörcsögök hiányoztak, de tudtam, hogy nem szeretnék megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!