Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kinek milyen kisrágcsálója van?

Kinek milyen kisrágcsálója van?

Figyelt kérdés

Mióta vannak meg? Hány kisállatot tartasz? Miért döntöttél pont az a kisállat mellett?

Nekem lassan egy éve két tengerimalacom van, nagyon édesek, imádom a kis putyogásukat. :)

2022. aug. 16. 00:27
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Dzsungink van, kb 7 hónapja :) előtte volt már egy, meg két fehér egerem, kiskoromban meg tengeri malacaim :) Imádom őket. Amúgy kutyás lennek, de pici a lakásunk, nap közben nem vagyunk otthon. A hori meg el van, főleg alszik nappal, de már szinte velünk kel és mindig megsimizzuk :) Illetve mindig kap nasit, ha fent van :))
2022. aug. 16. 00:41
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Igaz nem rágcsáló, de két törpenyuszim van.
2022. aug. 16. 06:31
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Most nincs, de volt egy kis szürke egerem. Úgy szökött be a szobába, aztán sikerült élve elkapnom és mivel volt itt egy használaton kívüli terrárium abba került bele. Annyira jól összebarátkoztunk, hogy a végén már kézbe is lehetett venni. Közel egy évig lakott itt mellettem aztán, de mikor egyszer kiszökött oda ment apumhoz kaját kérni, de sajnos agyon ütötte.
2022. aug. 16. 06:34
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Csincsillám van 🤗 már csak a hím él sajnos, 18 éves!!! múlt. Cicusom ad neki még társaságot, a ketrecen keresztül, jól elvannak. Sok-sok berendezési tárgya van bent, nem unatkozik.
2022. aug. 16. 06:37
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

Denevérek laknak a redőnytokban.

Kezdetben próbáltam elzavarni őket mert összeszarják az ablakpárkányt. Napjában többször megrángattam a redőnyt meg kocogtattam. De nem zavartatták magukat.

Most már úgy vagyok vele, ha ennyire akarnak akkor maradjanak.

Lehet beszerzek egy denevérodút és kiteszem, hátha átköltöznek.

2022. aug. 16. 07:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

6 pele. Kb 2 éve vannak meg.

Cukormókust akartam, de az drága is meg általában idősebbeket látok meghirdetve. Ki tudja milyen beteg/vad lehet.

2022. aug. 16. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve van aranyhörcsögöm. Napközben szunyál, etetéskor a kezemből eszik, de néha csipked, mert kajának nézi az ujjam. Simit néha hagyja, néha nem, attól függ mennyire van tele a pocak. :D A szobámban lakik egy hatalmas áttetsző dobozban (100x60x60), tető nincs rajta, csak az egyik sarok felett. Szeretem, hogy este a futókereke úgy hangzik, mint egy vonat.

A döntésemnek az az oka, hogy korábban voltak hörcsögeim, és hiányzott.

2022. aug. 16. 11:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy dzsungim van. Nagyon kis cuki egyik polcomon lakik. Napközben csak néha kel fel, inkább estefele kezd aktív lenni természetesen. Azért ezt választottam mert nagyon aranyosak és kis cuki picik. Amúgy nem tudom hogy miért ezt választottam konkrét ok nincs rá sztem azért mert ugye cukik. Imádom őt! Most lesz 1 eves
2022. aug. 16. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tengerimalacom van.

Még csak egy, mert nem volt testvére és senkinek sem kellett, ezért elhoztam, 3-4 hónapos volt akkor, kislány, a társa is lány lesz, 2-3 hónap múlva jöhet.

Van még két kutyám is, egyik menhelyről örökbe fogadva 5 éves korában, másik utcáról összeszedve 5 hetes korában. Most az idősebb 14 éves, a fiatalabb 6 éves, mindkettő lány, az idősebb 16 kiló, a fiatalabb 32, pont kétszer nagyobb nála:)

Azért szerettem volna malackákat, mert a kutyusok előtt voltak hörcsögeim, több is egymás után, de olyan keveset élnek meg nem voltak túl szelídek, a malacka jobban simogatható, beszélget az emberrel, kifejezi örömét, bánatát, mikor reggel felkelek és ha munkába megyek, mikor hazaérek, ha zörög a kajás doboz stb. Számomra emberibbek és amúgy a hörcsögök hiányoztak, de tudtam, hogy nem szeretnék megint.

2022. aug. 16. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Dzsungim, lassan két éve lakik nálam először sajnos kicsi volt a ketrece meg a felszerelései se voltak jók mivel állatkereskedésböl kaptam, de már egy jó ideje csodás nagy lakosztályában szaladgál😍❤️ És mióta ő megvan egyszerűen megimádtam a rágcsálókat mert tudom hogy a kutya az úgymond problémásabb lenne nekem hiába szeretnék nagyon, cica viszont jöhetne de inkább lemondtam róla a höri miatt meg mert ezentúl talán jöhetnek egérkék is
2022. aug. 17. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!