Mi baja lehet a hörimnek?
nincs semmi baja, látszik a videón, hogy egy aktív, eleven kis jószág.
nappal nagyrészt alszanak, és akkor tevékenykednek leginkább, mikor te alszol :)
és hogy keveset szik...hát persze hogy keveset eszik. nem fér sok kaja egy ilyen pici állatba :)
meg általában egész nap rágcsálnak ezt-azt, így azért elég szépen szintentartják magukat :D
jajj angóra/fél angóra? Imádom őket, nekem is van 1 angórahörim. Amúgy teljesen egészségesnek tűniik így a videó alapján, teljesen normális hogy sokat alszik, meg biztos eszik eleget is mert nem tűnt vékonykának. :)
Szóval nyugi, nincs semmi baja a höridnek!
Ez még egy olyan videó, ahol aktív, de már nem annyira za! Este se sokat mászkál, rágcsál:S És értek a hörcsögökhöz, tudom mit mikor csinálnak mennyit esznek... De azt nem értem h 1-2 hónap alatt h romlott le az állapota... Am nem angóra félig se:) Sima Szíriai Aranyhöri :D
NAGYON KÖSZI azért a VÁLASZOKAT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!