Panzi réti széna jó minőségű?
Törpenyulam 5 és fél éves. Sok szénát kipróbáltunk már, de ami legjobban bevált Bunny szénák, majd az Alföldi széna.
Hétvégén pocak probléma miatt ügyeletre kellett mennünk, ahol kezelték, infúziót, fájdalomcsillapítót stb kapott, majd a kezelések után szénával etették és figyelték helyre jön-e.
Rendben lett a nyuszi, és a szénát amivel megkínálták két pofára, jóízűen ette. Itthonra is kaptunk belőle egy maroknyit.
Megkérdeztük milyen széna ez, hogy ennyire eszi, mire mondták ők a Panzi réti szénát veszik. Itthonra vettem is egy zacskóval hogy kipróbáljam itthon is megeszi vagy csak a rendelőben. Természetesen eszi szépen és most ez lett a kedvence.
Viszont tudom ez egy nagyon olcsó széna és ettől sokkal magasabb kategóriájú szénák vannak, de mégis szereti.
Ezért kérdezem van valakinek ezzel a fajtával tapasztalata?
Mert ha esetleg problémát okoz, azt nem szeretném, ártani nem akarok vele.
Nézd meg mindenképp a rost tartalmat.
A real nature szena szerintem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!