Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért pusztulnak el a kishörcs...

Miért pusztulnak el a kishörcsögeim?

Figyelt kérdés
3 hete vettünk kereskedésben egy új hörit, mert az előző meghalt.(de szép kort élt le 3,5év :)) Kislányt vettünk, és egy hétre rá lebabázott (7db). Nagyon örültünk neki, utána olvastunk hogy mi kell nekik, hogy szépen fejlődjenek. Kettő még nagyon az elején kihullot, de nem gondoltunk semmi rosszra, mondván ennyi a természetben is elhullhat. A következő 2 hétben szépen növekedtek, ettek cumiztak, nagyon jól gondját viselte az anyuka, minden földi jóval elhalmoztuk őket, de aztán most 2 hetes koruk után olyan zilált lett egy kicsit a szőrük, de semmilyen egyéb testi elváltozás nem látszott rajtuk, majd egyik napról a másikra elkezdtek kihalni. először kettő, aztán még kettő, és az utolsó tegnap reggel hunyt el. Mi történhetett velük? Teljesen egészségesek voltak,és a haláluk előtt pár órával még vígan futkároztak és rágcsálták a friss zöldségeket. Ezután lesz valami baja az anyahörcsögnek? még 1 hétig kellett volna gondoskodnia a kicsikről.
2010. szept. 23. 02:36
 1/5 anonim ***** válasza:
az anyahörcsög megölte őket.
2010. szept. 23. 03:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Megölni biztos hogy nem ölte meg őket, azt észrevettem volna, folyton figyeltem őket. Meg akkor valami külső jelének is kellett volna lennie, vagy hang, mikor éppen öli őket, de nem volt semmi ilyen.
2010. szept. 23. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem fogtad meg őket? amikor picik nem szabad hozzájuk érni.
2010. szept. 23. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tapiztam őket, és a húgomnak se engedtem. senki se nyúlt hozzájuk, csak az anyjuk
2010. szept. 24. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy belszaporulat. :(
2010. szept. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!