Mekkora ketrec kell egy afrikai fehérhasú törpesünnek?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom min. 100x50x50 cm(ha tévedek javítsatok ki) de nekem az íróasztalom 116x54x38 cm és máshova nem tudnám tenni a ketrecet, szóval lehet kisebb ketrecet venni neki vagy nem?2022. júl. 8. 02:43
1/5 anonim válasza:
Mivel az a minimális, így nem, el kell férnie benne a dolgainak is, pl bújózsák, enyém abba alszik, futótányér, tálak és köztük el kell férjen amikor mászkál....
2/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Az általad említett hely nagyobb alapterületű mint a minimum élettér. Az íróasztalodhoz hogy jön hozzá hogy 38 cm magasság kivitelezhető csak? Polc van felette vagy mi?
3/5 anonim válasza:
Hat pedig mas helyet kene neki keresned. Foldon nem fer el?
4/5 A kérdező kommentje:
2. Válaszolónak, a 38 cm az a magasság és igen van felette polc de az a bútorba van beszerelve (gardróbos ágy)
3. Válaszolónak, hát a földön talán elférne csak akkor pont a huzatba lenne ami nem tesz neki jót de majd megpróbálom az asztalomnál a polcot vagajogy leszerelni
2022. júl. 8. 14:31
5/5 anonim válasza:
30 cm kerék kell nekik, szerintem a magassag kicsit szűkösen de jó lesz. Az alapterület tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!