Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy nyúllal ki lehet alakítani...

Egy nyúllal ki lehet alakítani kapcsolatot? Ha pl mondom a nevét, akkor rámnéz, és tudja hogy hozzá szóltam?

Figyelt kérdés

2022. júl. 3. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Ki lehet velük alakítani hasonló kapcsolatot mint egy kutyával,macskával csak idő kell míg összeszoktok és már megbízik benned.Engedi magát simogatni,szalad eléd mikor meglát,hallgat a nevére stb....

Nem buta állat egyáltalán a nyúl.

2022. júl. 4. 07:31
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Aki kérdezte, hogy nem rágta meg a vezetéket, neki írom, valószínűleg megrágta volna ha hozzáfér. Át lettek pakolva úgy a kábelek, hogy a bútorok mögött legyenek a falnál. Oda nem tudod bemenni így nem volt ilyen gond.
2022. júl. 4. 12:00
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Az én nyulam tudja a nevét, tudja, ha épp valami rosszat csinál és rászólok, ismer pár trükköt (pl. ad pacsit), beleugrik az ölembe, ha olyan kedve van, szokott nyalogatni is. Szobatiszta, van 3 szoba ahol szabadon rohangálhat, itt elkerítettünk minden veszélyes dolgot amit megrághatna, cserébe kapott kartonpapír és fűzfaág játékokat amiket csócsálhat.

Okos állat egyébként, de sokat kell vele foglalkozni. Fontos, hogy amikor játszanál vele vagy simogatnád akkor ülj le mellé a földre és hagyd, hogy ő jöjjön oda hozzád, legyen nálad valamilyen játék (egy WC papír karton guriga is elég, az én nyulam imádja) és pár pellet vagy pitypanglevél, vagy valamilyen fűszernövény amit szeret. Akítvan is foglalkozz vele minden nap, amikor nem tudsz akkor csak legyél a közelében és hamar kiakalul az a kapcsolat :)

2022. júl. 6. 19:35
 14/19 A kérdező kommentje:

Jó hallani hogy ilyen jó kapcsolatod van a nyusziddal, utolsó! :)

Nem nyuszim lesz, mert van kutyunk, és mivel prédaállat ezért ez neki plusz stressz, de nagyon köszi a válaszokat!

2022. júl. 6. 20:47
 15/19 lewega ***** válasza:
9%
Én csak azt nem értem, hogy miért kell nyulat lakásba zárni háziállatként?
2022. júl. 8. 08:17
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Mert a törpenyúl rohadt érzékeny és a kertben egy csomó betegséget elkaphat
2022. júl. 8. 09:09
 17/19 anonim ***** válasza:
85%
15. te ilyen nagy állatvédő lehetsz
2022. júl. 8. 09:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
13as vagyok, az enyém a kertben kezdte, 3 másikkal együtt, amíg el nem kapták a RHD-2es vírust a környező élővilágtól, ugyanis levegőben terjed és olyan helyen élünk ami tele van vadnyulakkal. Be voltak oltva, 4ből 1 élte túl, egy nap alatt elvitte őket. Igen, benti nyúl, de a házban van kb 80 nm helye ahol szabadon szaladgálhat, nem épp egy boldogtalan jószág.
2022. júl. 8. 10:07
 19/19 anonim ***** válasza:
23%
A nyulat megenni kell, nem babusgatni. 😂😂
2022. júl. 8. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!