Egy nyúllal ki lehet alakítani kapcsolatot? Ha pl mondom a nevét, akkor rámnéz, és tudja hogy hozzá szóltam?
Ki lehet velük alakítani hasonló kapcsolatot mint egy kutyával,macskával csak idő kell míg összeszoktok és már megbízik benned.Engedi magát simogatni,szalad eléd mikor meglát,hallgat a nevére stb....
Nem buta állat egyáltalán a nyúl.
Az én nyulam tudja a nevét, tudja, ha épp valami rosszat csinál és rászólok, ismer pár trükköt (pl. ad pacsit), beleugrik az ölembe, ha olyan kedve van, szokott nyalogatni is. Szobatiszta, van 3 szoba ahol szabadon rohangálhat, itt elkerítettünk minden veszélyes dolgot amit megrághatna, cserébe kapott kartonpapír és fűzfaág játékokat amiket csócsálhat.
Okos állat egyébként, de sokat kell vele foglalkozni. Fontos, hogy amikor játszanál vele vagy simogatnád akkor ülj le mellé a földre és hagyd, hogy ő jöjjön oda hozzád, legyen nálad valamilyen játék (egy WC papír karton guriga is elég, az én nyulam imádja) és pár pellet vagy pitypanglevél, vagy valamilyen fűszernövény amit szeret. Akítvan is foglalkozz vele minden nap, amikor nem tudsz akkor csak legyél a közelében és hamar kiakalul az a kapcsolat :)
Jó hallani hogy ilyen jó kapcsolatod van a nyusziddal, utolsó! :)
Nem nyuszim lesz, mert van kutyunk, és mivel prédaállat ezért ez neki plusz stressz, de nagyon köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!