Baj lenne, ha 2-3 hétig egyedül lenne a 4 hónapos kislány tengerimalacom? Utána kapna egy néhány hetes kislány társat.
Az ivartalan hím és ivaros nőstény páros tud a legjobban működni, de fontos, hogy minden esetben követni kell az összes szoktatás menetét, nem lehet csak úgy összetenni őket.
Igen a testvérek kiszámíthatatlanok, de nőstények esetben azért nagyobb az esély, hogy működne a dolog.
Sajnálom, hogy nem tudod megoldani az örökbe fogadást, mert kezdő gazdisként velük könnyebb dolgod lenne. A kereskedésnél pedig tényleg fennállnak a különböző betegségek.. Kívánom, hogy ne így legyen, de sajnos sok beteg malac kerül ki onnan. Készülj fel, hogy egy egyszerűbb betegség is költséges, az esetleges fogászati kezelés pedig egy életre szól. Mindezeket jól gondold át, mert bár kisállatok, mégis hatalmas a felelősség.
Tisztában vagyok a felelősséggel.
Csak ez a párosítás dolog most eléggé megzavart.
Akkor úgy semmiképp nem jó, ha külön alom, de csak 2 hónap korkülönbség a két lány között? Akkor inkább tesók, vagy 6+ hónap korkülönbség?
oké, akkor holnap visszamegyek érte, ha meg már mégis elvitték, akkor majd a következő(nemsokára érkező) alomból hozok egyet. Akárhogy is lesz, utána megvárom a 6+hós különbséget, hogy biztosra menjek.
Hálás vagyok, hogy írtatok, így már tisztán látok, köszönöm.
Az MTVKE-nél is hónapokig egyedül vannak a mentett malacok. Ivartalanítják őket, sokszor a betegségeiket kezelik ami nem két napig tart, pl egy fogbetegség vagy egy vesekő probléma. És csak akkor szoktatják össze egy másikkal, ha minden rendben van, és utána lesznek együtt gazdikeresők.
Nem ideális ha egyedül van, nyilván az már kínzás ha egyedül éli le az egész életét, de kibír néhány hónapot ha úgy hozza a helyzet.
Oké, köszi.
Itt van már amúgy.
De még semmit nem evett, vagyis én úgy látom.
Hány óra múlva kezdhetek aggódni, ha nem eszik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!