Aggodalomra ad okot, hogy két tengerimalacom fogyott pár grammot ezen a héten? (Lennt a heti súlyukról vezetett táblázat.)
Ugyanúgy esznek,mint eddig. A kedvük jó és élénkek. Kisebb "viták " viszont vannak a négy malacka közt. Leginkább csak három malacka csípkedi a negyediket. Mind a négyen lányok. Eddig nem volt köztük ilyen pár másodperces csipkelődés sem.
Vigyázz, hogy ne marják ki a gyengét.
amúgy a fogyás lehet a párolgás miatt is. Lehet süt rájuk a nap néha vagy befülled a lakás.
1-es: Igen, képes vagyok, mivel úgy tudom, hogy 10g fogyás már betegség jele is lehet. Aggódtam, hogy ez a kezdete. Viszont orvoshoz feleslegesen futni nem szeretnék. Persze,ha kell, gondolkodás nélkül viszem őket. Még mielőtt ebbe is belekötnél.
2-es: Köszönöm, megnyugtattál. Mindenképp figyelni fogok, hogy ne fajuljon a dolog el köztük. Esetleg megtudnád mondani, hogy mikortól különítsem el? Vagy tehetek valamit, hogy újra rend legyen? Mindennap időjárástól függően vagy bennti vagy kinnti kifutóban vannak. Szinte csak estére kerülnek be a ketrecbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!