Cicák mellé tengerimalac-bébik?
Az egyik cica alig 2,5 kiló, kb csak kétszer akkora, mint egy felnőtt malacka, szóval szerintem nem tekintenék egymást veszélynek/zsákmánynak.
A másik cica egy majdnem 7 kilós nagy mamlasz, nagyon szelíd, érzékeny cicus, aki mindenkit puszilgat, állatot és embert is, amikor a kisebbik cica tenyérméretű korában érkezett mellé, első két nap félt tőle a nagycica, aztán a pótapukája lett.
Van még egy idős, végtelenül szelíd és kedves kutyus is, aki mellett élt már törpehörcsög.
Külön szobát nem tudok biztosítani a malackáknak, de nagy ketrecet igen, szuperül, otthonosan berendezve, több búvóval stb, ahonnan csak úgy engedném ki őket, ha a cicák addig ki lennének zárva a szobából, szóval sose engedném őket össze, de ketrecen keresztül találkoznának. Ez ráhozná a conikra a halálfélelmet, vagy éreznék, hogy biztonságban vannak? Illetve egyáltalán szokott ebből probléma lenni, mármint a tengerészek mégsem egér méretűek? Két ivartalan fiú lenne amúgy, ha ez számít.
Na ezt igy nem! Meg ha kulon szobat tudnal biztositani, de ugy, hogy az jo tavol legyen a tobbi helyisegtol, meg talan mukodhetne a dolog,de igy biztosan nem. Raadasul nem tarthatod oket csak ketrecben, kell nekik a ter, ki kell engedni szaladgalni oket napi szinten, nem csak 1 orara, hanem sok orara. Ezt se tudnad igy megoldani nyugodtan.
A tengerimalac nagyon erzekeny predaallat, kepes belehalni a stresszbe, a macska meg ragadozo, ugyhogy a legrosszabb parositas a vilagon. Allando stresszben lennenek a macskak is es a malackak is.
Kerlek ne kinozd oket.
Egyebkent biztosan vannak kivetelek es tuti lesz olyan valaszolo is, akinel tokeletes harmoniaban elt bent a tengerimalac es a macska, de 100-bol 1 ilyen eset van.
Es szerintem nem eri meg elo allatokkal kiserletezni, mert lehet nagyon csunya es veres vege lenne a sztorinak.
De én tudnék, ha tudom, hogy szelíd, kedves jószág az a tigris/oroszlán/farkas, én nagyon imádom az állatokat és megértem őket.
Ezért is mondtam, hogy megértettem.
De ha tudnám, hogy 1-2 héten belül rájönnek, hogy nincs mitől felniük, de így nem, nem akarok nekik rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!